Connect with us
Ce spune Cosmin Cernat despre al doilea sezon de Exatlon

TV

Ce spune Cosmin Cernat despre al doilea sezon de Exatlon

Cel de-al doilea sezon de Exatlon va începe la Kanal D în această toamnă, iar prezentatorul Cosmin Cernat a dezvăluit la ce să ne aşteptăm de la acest nou capitol al show-ului de aventuri.

Cosmin Cernat a spus că sunt aşteptări uriaşe în ceea ce priveşte al doilea sezon al Exatlon. El a mai spus că noii concurenţi ar trebui să dea tot ce au mai bun dacă vor să reziste în Republica Dominicană.

“Asteptările mele pentru cel de-a doilea sezon <Exatlon> sunt uriașe! Deja toți cei care vor fi prezenți în Republica Dominicană, în postura de concurenți, au la ce să se raporteze.

A fost un nivel al competiției foarte ridicat și cred că și noii concurenți vor da totul că să reușească acolo, pe traseele sportive. Și eu mă pregătesc pentru <Exatlon>; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe săptămână – tenis, alergare, sală de sport.

Profesional, îmi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent în parte. Ceea ce am făcut în ultimii 25 de ani, când a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, în general”, a spus Cosmin Cernat, conform wowbiz.ro.

Cine sunt primii concurenţi care vor lua parte la Exatlon sezonul 2

Mirel Drăgan. Silvia Stroescu, Whats Up şi Lili Sandu sunt primele nume de concurenţi de la Exatlon 2. Toţi vor face parte din echipa Faimoşilor.

„Atunci cand m-am gandit sa imi schimb stilul de viata nu ma asteptam sa reusesc sa slabesc atat de repede si atat de mult. Asta m-a facut sa imi amintesc ca sunt foarte ambitios si ca imi place sa suprind si sa ma autodepasesc.

Toata copilaria am facut sport, baschet, handbal, polo, insa niciodata n-am putut sa transform in profesie aceste pasiuni pentru ca niciuna nu a depasit dragostea mea pentru muzica.

Sunt constient ca va foarte greu, dar sunt un bun autodidact si o sa invat din propriile mele greseli. Oamenii ma cunosc din videoclipuri si concerte, acum ma vor cunoaste in totalitate”, a declarat Whats Up.

Citeşte şi: Două noi vedete anunțate pentru noul sezon „Exatlon”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top