Connect with us
Ce vedete au venit la preselecțiile pentru Exatlon sezonul 2

TV

Ce vedete au venit la preselecțiile pentru Exatlon sezonul 2

Primul sezon al Exatlon a fost un adevărat succes, iar românii abia așteaptă continuarea show-ului. La preselecțiile pentru Exatlon sezonul 2 s-au înghesuit sute de persoane, de la oameni obișnuiți, până la vedete.

Sorin Andrei, soțul Andei Adam, este gata să o ia pe urmele soției sale și să participe la al doilea sezon al showului de aventuri.

„Sper să nu mă vadă multă lume”, a spus Sorin Andrei, soțul Andei Adam, într-un interviu acordat wowbiz.ro. El este încrezător în șansele lui, după ce și-a petrecut 10 ani în sala de forță: „Cred că aș putea face și imposibilul”.

Cântăreața Mellina s-a prezentat și ea la preselecțiile pentru sezonul al doilea de Exatlon.

„Am făcut dansuri de performanță, apoi m-am apucat de cântat.Merg des la sală. Am grijă să fiu în formă maximă tot timpul și fac tenis.

Este ceva fantastic tenisul. Aș vrea să câștig marele premiu.

Nu știu dacă aș putea face ca și Vladmir Drăghia, să îl donez tot, dar, cu siguranță, aș dona o bună parte pentru școala de muzică pe care o am, pentru a-i ajuta pe micuții fără posibilități materiale”, a spus Mellina.

Fosta campioană mondială la juniori la gimnastică aerobică, Delia Lăcătaru, a venit și ea la preselecții.

„Sunt pregătită pentru orice. Vreau să ajung la Exatlon pentru experiență. Fizic, nu cred că ar putea să îmi pună mari probleme, sunt obișnuită cu efortul”, a spus aceasta.

La preselecții s-au mai prezentat și fratele Alinei Pană, fiica lui Nicu Maharu, Bianca, și  boxerul Robert Cristea.

Când începe Exatlon sezonul 2

Producătoarea Corina Diaconescu a vorbit despre Exatlon într-un interviu acordat în luna iunie ziarului Click.

„Emisiunea a fost făcută la nivelul maxim la care se putea face în acel moment. Întotdeauna poţi veni cu un plus. E evident că totul se poate îmbunătăţi.

Şi aşa va fi şi la următorul sezon. (…) Echipa şi cu mine nu ne-am văzut

Telespectatorii au văzut cam tot, de la ce au mâncat concurenţii, până la cum şi unde au dormit, ce activităţi aveau. Noi filmat toată ziua şi dădeam cele mai bune momente.

Realitatea a fost exact cea care s-a văzut”, a declarat Diaconescu în acel interviu.

Aceasta a mai spus că nu există încă o dată la care vor începe filmările pentru sezonul următor, dar că promite că Exatlon 2 va fi mai bun decât primul sezon al showului.

Citește și: EXCLUSIV. Larisa Vasile de la Exatlon, despre participarea la „Ninja Warrior”: „Îmi plac foarte mult provocările”

Citește și: Mariana de la Exatlon, mesaj pentru Gigi Becali, după darul primit de la acesta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top