Connect with us
Serialele turcești sunt foarte populare în rândul publicului din România, dar ce secret se ascunde în spatele acestor producții!

TV

Cel mai mare SECRET al serialelor turcești a fost DEZVĂLUIT!

Serialele turcești sunt foarte populare în rândul publicului din România, iar audiențele pe care le fac aceste producții sunt peste medie.

Foarte multă lume se întreabă care este secretul acestor seriale și cum au ajuns ele la un asemenea succes. Explicația a fost acum deschisă.

Serialele turcești nu sunt populare doar în țara noastră, ci și în alte țări, precum Grecia. Criticul grec de televiziune Nikos Vulalas a explicat popularitatea acestor producții prin faptul că nu sunt costisitoare și oferă publicului relaxare.

„Un astfel de serial costă, în medie, în jur de 5.000 euro pe episod, astfel că este mai ieftin decât o producţie proprie, aducând televiziunilor marje de profit de până la 40%. Grecii le iubesc datorită efectului liniştitor pe care îl au asupra lor, extenuaţi după o zi în care problemele financiare i-a pus la grea încercare. Serialele turceşti au cadre frumoase din locuri necunoscute şi exotice, pe care comsumatorul de masă nu le-ar putea vizita niciodată”, a spus criticul.

De aceeași părere este și psihologul Bogdana Bursuc.

„Serialele turcești au un mare avantaj, oamenii se regăsesc în poveștile de viață prezentate, ceea ce este o validare. Au un nivel de aplicabilitate mare, vorbesc despre atașament, apartenență , siguranță, iar milioanele de telespectatori demonstrează că subiectul este general valabil. Telespectatorul știe și că povestea, într-un final, va avea happy end, ceea ce îi crează, pe lângă suspans și o stare de bine”, a afirmat psihologul, conform realitatea.net.

Articole similare

Un nou serial turcesc la Kanal D

Ce s-a intamplat cu cel mai indragit personaj din serialul Suleyman Magnificul

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan Eu

    2017-06-12T12:19:51+03:00 at 12:19

    Fals! Nimeni nu se uita la ele decat incultii! Rating-ul televiziunilor scad, la fel ca si siteul care le propaga reclame gratuit ca ar avea atractie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top