Connect with us
Antena 1 va difuza Insula Iubirii sezon 5 din vară

TV

Cine sunt cele șase ispite feminine de la Insula Iubirii

Sezonul al patrulea din Insula Iubirii începe în data de 3 septembrie. Antena 1 a dezvăluit care sunt ispitele feminine din acest nou sezon al show-ului matrimonial.

Cupluri care vor să-și „testeze” relația locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relațiile concurenților. Emisiunea va fi prezentată de Radu Vâlcan.

Vor fi șase ispite. Iată care sunt acestea:

Nicoleta Dragne – ispita la Insula Iubirii

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter.

La întoarcerea în România, ispita Nico și Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a și cerut-o în căsătorie și deși Nico a acceptat și se anunța o nuntă ca în povești, cei doi s-au despărțit la începutul acestui an.

În prezent, Nicoleta Dragne locuiește în continuare în Anglia, unde are o firmă de curățenie, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic.

Maria Ilioiu

Maria Ilioiu este pregătită să devină pentru a treia oară ispită în cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.

Frumoasa roșcată spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni, dar și să se descopere pe sine.

La prima sa apariție în „Temptation Island – Insula iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roșcata i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții.

În cel de-al treilea sezon, Maria și Thailanda i-au furat inima și mințile lui Aurel, care venise pe „Insula Iubirii” alături de iubita sa, Alexandra.

Carmen Cinpoca

Carmen Cinpoca se poate lăuda deja că a reușit să își câștige independența. Absolventă a Facultății de Psihologie și cu o afacere în administrare, Carmen se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică.

Poate tocmai de aceea nu ar fi de mirare că ultima sa relație s-a încheiat deoarece i s-a părut că fostul său iubit nu era suficient de matur.

Dana Badea

Dana Badea, în vârstă de 27 de ani, este dansatoare profesionistă și coregraf și, în ciuda aspectului său care atrage toate privirile, mărturisește că nu a mai avut o relație stabilă de aproape trei ani.

Dana, care se consideră o persoană extrem de îndrăzneață, nu se teme să recunoască faptul că își dorește să încerce noi experiențe și crede că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănușă.

Irina Stroia

Frumoasa Irina Stroia, în vârstă de 22 de ani, esteconsultant estetic și este pentru prima dată în rolul de ispită „Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. „Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez”, spune Irina, care este o fire dinamică și activă, iar în trecut a practicat și judo.

Eugenia Rotari

Eugenia Rotari, în vârstă de 25 de ani, se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia.

Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că și în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbații în jurul său.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care ”Insula Iubirii” întârzie să apară! Când începe emisiunea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top