Cine sunt concurenții de la Ultimul Trib, noul reality show de la Antena 1

25.07.2018
Cine sunt concurenții de la Ultimul Trib, noul reality show de la Antena 1

Ultimul trib este un nou reality-show, în genul Exatlon, care va debuta în curând la Antena 1 și care promite aventuri exotice și probe interesante.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”.

Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar.

Concurenții vor lua parte la o aventură exotică, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic,cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici.

Membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă.

Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”.

În final doar opt membri vor mai rămâne în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.

Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Echipa sportivilor de la Ultimul Trib

Fotbalistul Daniel Chirițăfost jucătorul la Petrolul și Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar.

În vârstă de 44 de ani, Chiriță a jucat alături de Naționala României și alături de ”Generația de Aur”, iar de curând a câștigat Campionatul Mondial alături de Naționala Artiștilor.

Luptător de kickboxing, Alex Filip are 29 de ani și luptă în SuperKombat, unde a reușit să dea K.O-ul anului în Europa. Alex s-a apucat la 10 ani de karate și a făcut parte din Lotul Național, fiind campion al României de 7 ori.

Cornelia Condeescu este în prezent instructor de fitness.  A câștigat de atunci aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin țară ca manager de club sau antrenor.

Visul Corneliei este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.

Lola Crudu, în vârstă de 31 de ani, este din Chișinău, însă de zece ani locuiește în București. Înainte de a se stabili în România, Lola a lucrat ca dansatoare în Coreea, dar și în Ucraina.

Ioana Șulea este cunoscută în lumea sportivă datorită titlurilor obținute la categoria bikini fitness.

Are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială, obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori.

Mircea Zamfir, în vârstă de 33 de ani, este un alt sportiv român ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică.

Mircea lucrează ca instructor de aerobic și face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.

Până la vârsta de 31 de ani, Roxana Chiperi, a cochetat cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale.

Galerie Foto

Echipa oamenilor de rând de la Ultimul Trib

Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din Bucureşti şi este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, iar în unele a fost dublura de cascadorii a lui Sergiu Nicolaescu.

Ema Şerban, o altă bucureşteancă, are 32 de ani şi lucrează ca manger într-o companie. Timpul liber este cât se poate de important pentru ea şi şi-l dedică pasiunilor sale.

Din 2007 face paraşutism şi are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze şi să cânte la vioară.

Gabriela Popa (45 de ani) şi Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iaşi şi formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecţiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriţi, iar Gabriela este şi mama a două fetiţe.

Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mişcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing şi vicecampion european la Unifight.

La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter şi tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce şi-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos şi a pus-o în practică atât în ţară, cât şi în străinătate.

Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârţan până la Roma

Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în Bucureşti. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare şi acrobat la Circul Metropolitan Bucureşti.

Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuaţi membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme româneşti şi a lansat anul acesta şi o piesă alături de Andreea Bălan. Este pasionat de sport, în special de baschet.

Galerie Foto

Antena 1 va anunța în curând și cine va face parte din echipa vedetelor.

Citește și: Ninja Warrior acum și în România! Premiul este de 100.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *