Connect with us
Ana Maria Pantaze câștigătoarea Românii au talent, poveste de viață cruntă

Românii au talent

Cristina Țopescu despre câștigătoarea Românii au talent Ana Maria de la Românii au talent: „Am zâmbit puțin răutăcios”

Cristina Țopescu a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce a văzut numărul croitoresei de la „Românii au talent” care a luat Golden Buzz de la Mihai Petre.

Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul 9, Românii au talent.

Fosta prezentatoare TV spune că a zâmbit puțin răutăcios

„Vă uitați la „Românii au talent”? Am butonat și am dat peste o fată simplă, cu muuult bun simț, croitoreasă care, după ce a spus: „o să cânt o piesă care MĂ SPEFICIFICĂ”, iar eu, ca mulți alții, am zâmbit puțin răutăcios, când a început să cânte, m-a amuțit.

Cât de des suntem dispuși să fim superficiali, cât de rar judecăm, uitând că avem și inimă. Mi-a dat o lecție fata asta și în cinstea ei, de acum, o să spun și eu uneori, în diverse contexte: MĂ SPECIFICĂ. Emoționant!”, a scris ea pe Facebook.

Cum a cucerit Ana Maria Juriul Românii au talent?

Ana Maria Pantaze a interpretat o piesă a lui Ettei James cu vocea lui Janis Joplin. Niciun jurat nu a crezut că aceasta va reuși să se ridice la acest nivel. Uimiți complet de taletul Anei Maria, jurații Românii au talent, s-au ridicat în picioare, iar Mihai Petre a apăsat butonul de aur (Golden Buzz).

Primul Goden Buzz Romanii au talent

Primul Goden Buzz Romanii au talent

Golden Buzz-ul a șocat-o pe croitoreasa Ana Maria, care a declarat că a rămas comple uimită de asta și că nu se aștepta deloc.

Golden Buzz

Jurații pot acorda un sigur Golden Buzz pe sezon. Concurentul care îl primește este trimis direct în semifinala show-ului.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top