Connect with us
Cum a fost bătută Dana Chera (fostă Grecu): "Nu m-am putut stăpâni!"

TV

Cum a fost bătută Dana Chera (fostă Grecu): „Nu m-am putut stăpâni!”

Dana Chera (fostă Grecu) a trecut recent printr-un divorț de Bogdan Grecu, tatăl copiilor ei, apoi și-a refăcut viața alături de un medic din Pitești.

Ea se simte foarte bine în această perioadă, mai ales că este însărcinată și așteaptă un copil. Ea a dispărut de pe micile ecrane, fiind în concediul prenatal.

Puțini știu că vedeta de la Antena 3 are o relație excelentă cu tatăl ei. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, cu ocazia împlinirii a 39 de ani, prezentatoarea TV a dezvăluit amănunte din legătura pe care o are cu tatăl său.

Totodată, s-a aflat că acesta a lovit-o doar o singură dată și a dezvăluit și motivul pentru care a făcut asta.

„Tată, ne știm de 39 de ani! Mai ții minte prima zi acasă?”, a intrebat prezentatoarea de la Antena 3, iar tatăl său a răspuns:

„Da, scumpete! M-am uitat la tine în pătuț si i-am zis maică-tii: ce fată frumoasă mi-ai făcut!! Să știi că mă pregatiseră ca o să am un băiat! Și nu-mi dăduseră voie să te văd în spital. Așa că atât de mare era dorul de tine!”

Dana a vrut să știe de la tatăl său când i-a fost frică pentru ea.

„Tot timpul. Nu frică. Grijă. Ai fost tot timpul plecată de acasă. La școală, la lucru. Mă tot gândesc, cum să nu mă gândesc la rele!”.

Vedeta tv a vrut să știe și când și-a supărat cel mai tare părintele.

„Of! Atunci când ți-am și dat prima și ultima palmă! Te-am rugat să vii de la o petrecere la o oră. Te-am așteptat toată noaptea. Am stat la geam ore! Și când ai apărut…

Nu m-am putut stăpâni! Regret! Regret! Poate puneam condiții prea dure că să te las să ieși cu prietenii!”, a mărturisit tatăl Danei Grecu.

Citește și: Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: „Nu am făcut rău …”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top