Connect with us
Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Călin Novăcescu a fost eliminat

TV

Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Călin Novăcescu a fost eliminat

Tristețe mare la Războinici, după ce Călin Novăcescu a fost eliminat. A fost prima eliminare la echipa albastră din acest sezon de Exatlon.

Faimoșii au câștigat jocul pentru imunitate cu 10-7, fiind prima victorie a celor în roșu într-un astfel de joc, în acest sezon.

Călin Novăcescu a intrat la duelul pentru eliminare, fiind cel mai slab jucător din această săptămână.

Ana Otvoș, player of the week, l-a nominalizat apoi pe Doru, după o discuție cu echipa, spre dezamăgirea acestuia, care a spus că nu se aștepta să fie nominalizat.

De menționat că nu a putut intra la acest duel Cătălin, care s-a bucurat de imunitate în această săptămână, pentru că este nou-venit.

La duel, Doru a reușit să-l învingă pe Călin și să rămână în competiție. Toți Războinicii au fost foarte afectați de eliminarea lui Novăcescu și au început să plângă pe măsură ce acesta și-a spus povestea vieții sale.

Eliminarea lui Călin Novăcescu, primită cu durere de fanii Exatlon

Fanii Exatlon au fost și ei foarte triști după ce Călin a fost eliminat, aceștia lăudându-l pe Războinic pentru caracterul de care a dat dovadă.

Iată câteva mesaje de pe pagina oficială a show-ului:

A plecat acasa omul cu cel mai frumos caracter din cele 2 sezoane si nu numai. Huge respect Calin!

Un om minunat. Se vedea cum ii tremura bărbia de emoție. Un om frumos,un caracter deosebit. Respect Călin Novacescu. Sper sa fie mai unită echipa si să iti fie dedicate victoriile!! Lacrimile își apar pe chipurile noastre, indiferent pe cine susținem. Respect!!

Țin cu faimoșii dar omul ăsta a avut cel mai frumos caracter și cel mai curat…nu l-am auzit niciodată să jignească pe cineva sau sa fie prea lăudăros…cel mai frumos caracter din ambele sezoane exatlon..respect Calin Novacescu!!!

Tot respectul din partea celor care te-au privit Calin, nu am cuvinte ,mi-au dat lacrimile. Mult, mult respect! Felicitări!

Exatlon 17 septembrie: Conflict între Mirel și Iulian

În timpul jocului pentru imunitate, Iulian și Mirel au avut o dispută verbală, după ce Faimosul a câștigat un punct și s-a bucurat într-un mod mai agresiv, strigându-le Războinicilor „Vă rup”.

După un schimb de replici, cei doi s-au dus mai departe de colegii lor unde au continuat discuția. Mirel i-a șoptit ceva la ureche lui Iulian, apoi cei doi au revenit la locurile lor.

Iulian Pitea a spus că Mirel l-a înjurat și l-a amenințat cu bătaia.

„A venit lângă urechea mea și a început să mă amenințe, să aducă injurii familiei mele. Eu sunt aici, eu mă confrunt cu tine, de ce să îi implici și pe alții?

A zis că o să mă bată, că o să îmi facă nu știu ce acasă, că o să mă aștepte la aeroport. Mă strângea de gât foarte tare. A vrut să mă muște de ureche și m-am tras”, a povestit Iulian după întreaga scenă.

Ceilalți Războinici l-au aplaudat ironic pe Mirel.

„Foarte frumos, Mirel! Bravo! Bravo, mă! Un mare campion cu mari vorbe. Ai invațăt să vorbești, prietene. Eu, personal, sunt mândră de tine. Atâta poți, atâta faci!”, a strigat Ana Otvoș, timp în care toți Războinicii au început să aplaude.

Cristian Pulhac și-a cerut scuze pentru comportamentul colegului său, deși acesta a susținut că nu i-a adresat jigniri Războinicului.

Citește și: Fanii Exatlon, supărați după eliminarea lui Adrian Blidaru. Ce reproșează

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top