Connect with us
Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Vladimir Drăghia a câștigat marele premiu

TV

Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Vladimir Drăghia a câștigat marele premiu

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului. Marele perdant al serii a fost Ionuț „Jaguarul”, care a ratat șansa să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro.

„Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii.

Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer”, a fost declarația cu care Vladimir Drăghia i-a cucerit pe fanii Exatlon.

Totodată, Faimosul s-a oferit să suporte cheltuielile legate de nunta lui Ionuț. Acesta dorea cu banii obținuți din marele premiu să facă o nuntă ca în povești cu Nela, partenera sa de viață.

“Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

Așa cum se întâmplă întotdeauna, au existat și fani care au fost nemulțumiți de faptul că Vladimir Drăghia a câștigat, acuzând strategia acestuia din finală de a sensibiliza telespectatorii.

Finala Exatlon a nemulțumit o parte din telespectatori

Iată câteva dintre mesaje:

Pentru mine si pentru multi altii Ionut Jaguarul ramane castigatorul Exatlon! De ce? Pentru ca a demonstrat de n ori ca merita si ca-i cel mai bun la orice joc! Dar deh, el nu face subit acte de caritate si nici vedeta nu e!

După ce ar fi căștigat, Draghia trebuia să doneze premiul și apoi să vina sa spună, și ar-fi câștigat tot respectul din lume. Dar ce a făcut astăzi mi s-a părut foarte urât, o manipulare grosolană ca să-l pună pe Ionuț într-o lumină proastă

VLADIMIR DRAGHIA trebuia sa castige mai intai si apoi sa anunte donatia! A fost pus sa povesteasca o intamplare din viata lui si a raspuns ca el doneaza premiul. De ce??? Ca sa sensibilizeze telespectatorii. IONUT RUSU E CASTIGATORUL INDIFERENT DE VOTURILE ASTEA PE CARE NU LE AFISEAZA NICAIERI!

Manipulator si perfid pana in ultima clipa, acolitul lui Giani .E plin de bani de la cate emisiuni participa, copilul asta amarat are si el nevoie de bani, pentru ei si-a rupt picioarele si si-a dat sufletul pe traseele Exatlonului. Macar Ionut a ramas simplu si cinstit ca o carte deschisa pana la sfarsit.

Alți fani au sărit în apărarea Faimosului:

Si pentru cei ce nu cred ca Vladimir va dona toti banii, aflati ca atunci cand a castigat Serifi de Romania, a dat toti banii! El nu a facut public asta atunci, dar Teo a descoperit si venit cu acte intr-o emisiune in care l-a invitat pe Vladimir care intr-un final a recunoscut!  Deci asta e Vladimir!!!

Vladimir este prea educat, prea altruist, prea inteligent pentru a fi inteles de mase! Din pacate, nu mai avem incredere in oamenii care spun ca doneaza tot, ne identificam atat de mult cu ei, cu finalistii, incat nu putem crede ca este posibil ca cineva sa doneze atatia bani, nu mai putem vedea realitatea!

Citește și: Vladimir Drăghia, câștigătorul, primele cuvinte după ce a câștigat FINALA

Citește și: Ce au dezvăluit Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi

4 Comments

4 Comments

  1. mioara

    2018-05-25T15:32:44+03:00 at 15:32

    In primul rand felicitări Vladimir. Sper că totuși in tara aceasta mai sunt și oameni educați care văd lucrurile așa cum sunt. Daca v-a plăcut atât de mult Ionuț trebuia sa-l votați. Din ceea ce citesc peste tot doar ceea ce va face Vladimir cu banii reprezintă caz social,ceea ce face Ionuț e dragoste. Regulile jocului erau acestea. Daca vroia să ajungă in finala cerșea voturile când au început eliminările succesive. Dar n-a a făcut-o. Nici măcar când s-a calificat in semifinala primul. Daca in semifinala se inversa succesiunea traseelor poate in finala erau Stefan și Vladimir ,iar povestea era alta. E greu pentru unii dintre noi sa acceptăm că printre persoanele publice ce apar pe posturile de televiziune sunt și oameni de calitate și atunci aruncam cu noroi. Era normal să susțină cu ardoare cauza pentru care lupta având in vedere necesitățile acelor copii. Și pentru acesti copii a făcut totul inclusiv sa vorbeasca despre ea in timpul finalei perfect constient de ce furtuna va isca. Dar sunt sigura că nu i-am pasat nici măcar de ce vor spune cei ce îl cunosc. Iar pentru acest lucru îți mulțumesc VLADIMIR. Și mulți ar trebui sa facem acest lucru. Restul …. e tăcere.

  2. Misu N.

    2018-05-24T15:31:13+03:00 at 15:31

    Un lucru este cert. Daca se stia din capul locului ca finala nu se va juca, ci va fi la cheremul publicului (unde n-ai cum sa afli adevarul despre vot) escrocii de la Canal D ar trebui dati in judecata. Cu un avocat bun se poate avea castoig de cauza. Este o manarie grosolana! Rusine canalD, rusine exalton!

  3. COSTEL MIRON

    2018-05-24T13:59:46+03:00 at 13:59

    SINCER >>>>santem niste gunoaie care apreciem ,magaria,minciuna ,falsurile si analfabetismul sub ochii a milioane de oameni ,care au vazut cum sa comportat acest,,ionut” si Vladimir.Chiar va place- milogeala ?Cum puteti spune ca -ion-este complet ? Cate fete murdare si prefacatorie am vazut in acest inpostor imi vine sa urlu de prostia voastra.,,EXEMPLU” cand ionut a inceput povestea din viata lui era plin de falsitate si minciuna ,spunand in urma cu cateva saptamani ca pentru el acest premiu nu conteaza ca a facut enorm de multi bani decat toti, concurentii din EXTALON aducetiva aminte?Iar in ultimile clipe din finalul Extalon a zis un lant de cuvinte care se loveau de pereti fara un rezultat.Un SPRINGAR de IBIZA atata tot.Un regret am ca acest post TV Kanal au gresit finalul la acest joc in care as dori sa intru si eu.Finala trebuia jucata intre ION si Vladimir exact 3 din 5 si cine castiga era cu adevarat campionul EXTALON ROMANIA!!!! acici …..

  4. secuiu

    2018-05-24T11:48:23+03:00 at 11:48

    Canal D a facut in asa fel incat Ionut sa nu castige premiul. Ionut a fost cel mai bun in acest concurs. Departajarea trebuia facuta pe traseu , prin concurs si nu lasata la mana unor oameni interesati sau emotivi. Canal D a mai regizat si marsavia aia cu donarea banilor. Rusine Canal D!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top