Connect with us
Diana Belbiță, despre cel mai greu moment: „Mi s-a rupt firul și nu mai știu ce s-a întâmplat”

TV

Diana Belbiță, despre cel mai greu moment: „Mi s-a rupt firul și nu mai știu ce s-a întâmplat”

Diana Belbiță a suferit foarte mult când a plecat de la Exatlon. La mai bine de 100 de zile de la intrarea în comeptiție, aceasta a fost votată să plece înapoi în România.

Concurenta a fost invitată în această seară la „WoWbiz”, acolo unde a vorbit despre perioada în care a fost concurentă în echipa Faimoșilor.

Contrar celorlalți concurenți, Diana Belbiță s-a îngrășat în Republica Dominicană. Însă a început primele antrenamente cu Sandu Lungu, antrenorul ei, și știe că va reveni la silueta care a consacrat-o.

Diana a vorbit despre cele mai dificile clipe din competiție:

„Când a plecat Anda. Cel mai dificil moment pentru mine a fost acesta. Recunosc, mi-a fost dor de ai mei. În momentul în care a venit clipa ca Anda să plece, m-am panicat înainte. Și mă rugam să nu plece. Speram să se întâmple o minune. Știam că ea va pleca.

Mi s-a rupt firul și nu mai știu ce s-a întâmplat. Am rămas cu Didi, cu Claudia, cu Anca. Cred că de Andrei am fost cel mai apropiată după. Sunt oameni dragi și recunosc că am purtat hainele lor. Nu le dau înapoi. Vreau să rămân cu amintirile acelea.

M-am panicat și m-am panicat și mai târziu. Recunoc că m-am simțit singură o perioadă. Apoi am avut-o pe Larisa”, a dezvăluit Diana.

Diana Belbiță, ajutor prețios pentru Anda Adam

La rândul său, Anda Adam și-a amintit de clipele în care Diana i-a stat alături în cele mai grele momente.

Sunt oameni dragi și recunosc că am purtat hainele lor. Nu le dau înapoi. Vreau să rămân cu amintirile acelea.
Nu știu ce mă făceam fără Diana. Trebuia să merg la baie și nu mă puteam să mă deplasez. Aveam nevoie să mă urce cineva la baie, că era undeva mai înalt. Imaginează-ți cum era să rog băieții să mă care ei.

Diana mă căra ca pe un sac de cartofi. De fiecare dată aveam nevoie de ajutor. Cine era mai prin zonă mă ajuta. Dar la ea apelam cel mai des, să nu își piardă masa musculară”, a dezvăluit Anda Adam, care i-a mulțumit pentru ajutorul oferit.

Concurenții de la Exatlon, loviți de cutremur: „Murim pe aici!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top