Connect with us
Diana Belbiță rupe tăcerea! Primele declarații după plecarea de la Exatlon. Ce a spus despre Kiriță și Cazacu

TV

Diana Belbiță rupe tăcerea! Primele declarații după plecarea de la Exatlon. Ce a spus despre Kiriță și Cazacu

Diana Belbiță a revenit în România după eliminarea de la Exatlon. „Prințesa războinică” a vorbit cu fanii prin intermediul unui live de pe pagina sa de Facebook.

Belbiță a vorbit despre ce se întâmplă la Exatlon, dar și despre colegii săi din echipa Faimoșilor, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

„În prima parte nu am mâncat nimic. Am fost atât de tristă că am ieșit, încât nu am avut poftă de mâncare. După, am mâncat niște ciocolățele. Nu pot râcă pentru ce s-a întâmplat și nu o să pun la suflet.

Sunt convinsă că după ce se termină totul o să ne întâlnim și o să ne simțim bine împreună. După ce stai 3 luni cu oamenii ăștia, nu ai cum să nu legi prietenii. Regret că am ieșit, mi-aș fi dorit să mai rămân. A fost greu că am ieșit cu mici discuții”, a spus Diana Belbiță.

Luptătoarea a vorbit și despre eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar și a precizat că Exatlon nu este regizat.

„Plecarea lui Didi și a mea a fost un ȘOC, dar tot ce se întâmplă la Exatlon e real 100%. Acolo nu este nimic regizat. Nici nu are ce să fie regizat. Ce se vede la televizor, aia e tot ce aveam”, le-a explicat ea fanilor.

Diana a vorbit și despre Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, cei cu care a avut divergențe înainte de a părăsi competiția. Ea a spus că și-ar dori să vadă faza de final când Cătălin și Giani au lăcrimat pentru plecarea ei.

„Nu am apucat să văd faza de final când Cătă și Giani au plâns. Probabil a fost un șoc și pentru ei, chiar dacă eu le-am spus de pe zi că voi plecă acasă”, a dezvăluit Diana Belbita.

Ce i-a șoptit Belbiță lui Giani Kiriță, înainte să plece de la Exatlon

Cât despre rezultatele mai slabe din ultimele săptămâni ea a spus că o accidentare la genunchi a cam ținut-o pe loc.

„Am niște probleme la genunchi, motiv pentru care, probabil, pe traseu mai pierdeam niște secunde. După ce mă refac, revin în ring.”, a mărturisit Diana în live-ul pe care l-a făcut pentru fani.

3 Comments

3 Comments

  1. Vasile

    2018-04-20T23:59:13+03:00 at 23:59

    Jocurile sunt in direct?

  2. ALEXANDROAE MIHAI

    2018-04-20T16:12:30+03:00 at 16:12

    Cineva trebuia sa plece,dupa ce ati pierdut,protectia,asa e jocul si tu stiai asta. De ce te-ai suparat asa de tare? Normal trebuia eliminata gianina,care nu aduce puncte si e preferata Roxanei in concurs,stiind ca aduce sigur puncte.Da nu e corect,jocul s-a denaturat,nu se tine cont de rezultatele sportive,obtinute pana atunci.Regulamentul trebuie schimbat si sa fie eliminat,cele care are evolutia cea mai slaba din concurs.Oltin si Geanina(cine o mai fi si faimoasa asta?) sunt catastrofe ca sportivi.Trebuie facuta o selectie competenta la trierea de la Bucuresti ca sa nu mai apara in concurs,fantome de genul lui Oltin si Giana.Cel putin Oltin a avut bunul simt si a plecat,din concurs.Dar Geanina,vad ca se simte foarte bine la Cotet,iar noaptea,dispare cu Stefan,pe plaja unde nu sunt camere de supraveghere…Ce fac ei acolo?Ce strategii pun la cale?nu e greu de ghicit…..

  3. Nae

    2018-04-20T12:25:52+03:00 at 12:25

    Lasa prostiile si invata ceva ca o sa ajungi o pocnitoare …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top