Connect with us
Vocea Romaniei incepe pe 9 septembrie

TV

Emisiunea „Vocea Romaniei” vine cu reguli noi din 9 septembrie

Emisiunea „Vocea Romaniei”, ajunsa la al saselea sezon, incepe la PRO TV pe 9 septembrie, cu reguli noi. Emisiunea va fi difuzata in fiecare vineri.

Citeste si: Masterchef si Vocea Romaniei ies din grila Pro TV

Citeste si: Cine sunt noii jurati de la Masterchef, sezonul 6

Reguli noi in emisiunea „Vocea Romaniei”

Regulile noi se refera la o runda de knockout, iar intoarcerea scaunelor antrenorilor pentru fiecare concurent se va face indiferent daca merge mai departe sau nu, dar si posibilitatea de a salva cate doi concurenti din celelalte echipe, in etapa duelurilor.

”In premiera la «Vocea Romaniei», sezonul sase vine cu runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti. Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare”, au anuntat reprezentantii Pro TV.

La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri.

De asemenea, in acest sezon, in etapa auditiilor pe nevazute scaunele antrenorilor se vor intoarce, indiferent daca un concurent va merge mai departe in competiţie sau nu. Toti vor afla parerile antrenorilor – Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga, referitoare la prestatiile de pe scena si vor primi sfaturi utile, dar si incurajari.

In plus, in etapa duelurilor antrenorii vor putea salva cate doi concurenti din celelalte echipe.

Emisiunea ”Vocea Romaniei” este prezentata de Pavel Bartos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top