Connect with us
Emisiunea Vrei sa fii milionar redebutează la Kanal D din 5 noiembrie

TV

Emisiunea Vrei să fii milionar redebutează la Kanal D din 5 noiembrie

Vrei sa fii milionar, cel mai indragit si popular show de cultura generala din istoria televiziunii mondiale debuteaza la Kanal D luni, 5 noiembrie, la ora 23:00, avand-o pe Teo Trandafir ca prezentatoare, fata in fata cu cei mai inteligenti concurenti.

Inregistrand audiente uriase in cele trei sezoane ale emisiunii concurs difuzate la Kanal D, “Vrei sa fii milionar” aduce in atentia telespectatorilor un plus de energie, umor si buna dispozitie, Teo Trandafir punandu-si amprenta inconfundabila asupra emisiunii si invitatilor.

“Este cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata, cel mai frumos lucru pe care l-am realizat, mi-am pus tot sufletul in acest format pe care il iubesc. Este un proiect in care cred foarte mult si din care telespectatorii si participantii la concurs au de invatat cu adevarat”, a spus Teo Trandafir.

La Kanal D, show-ul a fost difuzat in anul 2011, inregistrand audiente uriase cu fiecare editie si bucurandu-se de aprecierea publicului de specialitate, emisiunea obtinand o serie de distinctii.

In sezoanele trecute ale emisiunii, castigurile concurentilor au insumat o cifra uriasa, de aproximativ doua milioane de lei.

Emisiunea concurs iconica „Vrei sa fii milionar?” este un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.

Nu ratati, din 5 noiembrie,  in fiecare luni, de la ora 23:00, cel mai iubit show de cultura generala, „Vrei sa fii milionar?”, numai la Kanal D!

Citește și: Abandon în masă la Exatlon! Șapte concurenți au părăsit concursul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top