Connect with us
Emma Neagu, fetița fără un picior de la Românii au talent despre boală: „Rezultatele arată altceva”

Românii au talent

Emma Neagu, fetița fără un picior de la Românii au talent despre boală: „Rezultatele arată altceva”

Emma Neagu are 15 ani și aseară a emoționat audienta Românii au talent cu un dans și elemente de gimnastică perfect realizate deși nu are un picior.

Folosindu-se de o proteză pentru piciorul care i-a fost amputat. Emma Neagu a smuls lacrimile întregii țări. Nici prezentatori și jurații Românii au talent nu au rămas neînduplecați, Smiley fiind cel mai afectat.

Momentul ei a cucerit milioane de oameni și a dat o lecție tuturor despre determinare și talent. Emma a suferit de un cancer osos, medicii aveau două variante pentru a-i salva viața. Prima era să-i fie montată o tijă în picior, iar a doua să îi fie ampuat.

Vezi și: Cine este Ana Maria Pantaze croitoreasa cu Golden Buzz la Românii au talent 2019

Emma a ales amputarea pentru că știa că dacă va avea tijă nu va mai putea dansa vreodată.

Emma Neagu fetiția fără picior la Românii au talent

Mai jos puteți vedea momentul său de aseară. Mama fetiței a declarat că problemele fetei sale nu s-au terminat.

Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat. ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”.

”Când a fost diagnostică, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. ”Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare”, mi-au spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”.

Deși avea posibilitatea de a-și salva piciorul, Emma a preferat să-i lase pe medici să i-l amputeze, pentru a se dedica în continuare pasiunii sale. ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans. 

Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top