Connect with us
Exatlon 10 aprilie. A reînceput cearta între Faimoși și Războinicii. Fanii au luat foc când au văzut imaginile

TV

Exatlon 10 aprilie. A reînceput cearta între Faimoși și Războinicii. Fanii au luat foc când au văzut imaginile

Ediția Exatlon din 10 aprilie se anunță a fi una încinsă, iar taberele Faimoșilor și Războinicilor intră într-un nou conflict. Fanii deja au reacționat după ce au văzut trailerul pentru emisiunea de marți seara.

Faimoșii și Războinicii se duelează la Exatlon 10 aprilie pentru casă, pe un traseu destul de dificil.

Ionuț „Jaguarul”, care deja joacă având genunchiul bandajat, din pricina unei accidentări, s-a lovit în timp ce era la un joc și a început să se tăvălească de durere.

Acest lucru i-a enervat pe Faimoșii, care l-au acuzat pe Ionuț că se preface. Cel mai vocal a fost Cătălin Cazacu: „Dacă termină cu teatrul, jucăm„, a spus motociclistul, vizibil iritat.

Fanii care au văzut acest preview au luat foc văzând scenele. Pe grupul oficial al admiratorilor Exatlon, acuzele au început să curgă la adresa Faimoșilor.

Exatlon 10 aprilie – Fanii s-au făcut foc și pară

Iată câteva dintre mesajele lor:

Ionut se preface dar ce ziceti de Belbita ? O fi intrat in prenatal ? Mai e in concurs sau e in concediu ? De altfel la mini game alearga bine nu ai spune ca o doare ceva…

Mai oameni, fanii faimoșilor, va roade faptul ca Ionuț a reușit sa joace si accidentat si a adus puncte echipei si au câștigat…dacă pierdeau războinicii si casa si acest joc din acesta seara nu era nici o problema, nu ați fi comentat așa urat la adresa lui Ionuț.

Faimoșii nu reușesc sa câștige multe competiții atunci când joaca si războinicul Ionut pt ca nu-i prea fac fata …pana si in jocul din acesta seara l-a învins pe Cazacu….

Ei vorbesc de strategii si de faptul ca se da accidentat?! Au uitat ce făceau?

Felicitari Cazacu ! L-ai detronat pe Geani ! Esti cel mai nesimtit jucator din Exatlon !

Unii dintre simpatizanții Faimoșilor le-au luat apărarea favoriților, considerând că Ionuț se preface.

Reacția lui Cazacu poate fi cauzată de faptul că Ionuț a declarat că are hematon și fisură musculară.Orice sportiv știe ce presupune asta,ca și cadrele medicale.

Într-o asemenea condiție,nimeni nu ar fi putut juca deloc,darămite cum a jucat Ionuț, adică rapid la maxim,am văzut asta toți.

Apoi,iar am văzut toți cum dansa și am auzit cum povesteau că a dansat cu toate dansatoarele din Dominicană.Concurenții au văzut mai bine decât noi,așa că ei fiind sportivi și știind ce presupunea accidentarea lui Ionuț,nu prea se potrivea cu dansul.

De aici bănuiesc că a scăzut credibilitatea în accidentările sale, a fost unul dintre mesajele fanilor Faimoșilor care a primit aprecieri.

La ediția de sâmbăta trecută, unde s-a jucat pentru casă, Războinicii au ieșit victorioși. La ediția Exatlon din 9 aprilie (luni), Războinicii au câștigat jocul pentru mâncare, iar Faimoșii s-au impus la minigame.

Citește și: Alina a fost eliminată! Ce au făcut două milioane de români

2 Comments

2 Comments

  1. george

    2018-04-11T11:35:01+03:00 at 11:35

    Aprecieri fata de cei de la Razboinici,felicitari lui Ionut,daca el nu juca asa de bine,eficient…………
    Am o parere urita fata de comportamentul lui Catalin Cazacul,Belbita,se vede ca fata este o luptatoare daca te uiti la fata ei inspire frica.Apreciez comportamentul lui Lari ,iar Geanina ,parca este copilul lui Giani!

  2. Gheorghe

    2018-04-11T00:27:48+03:00 at 0:27

    Nui cinstit regula nouă.trebuie sa plece acasa cineva din faimosi.findca au pierdut. Marța viitoare daca asa piarda razboinicii tot a sai premiati cu asa noutate buna. Halal de asa joc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top