Connect with us
Exatlon 12 mai: Lupta pentru cel mai drag premiu. Cine sunt câştigătorii

TV

Exatlon 12 mai: Faimoşii câştigă comunicarea, cu scor zdrobitor

Exatlon 12 mai: Cei 4 Faimoşi şi cei 4 războinici rămaşi în concurs luptă pentru un premiu special sâmbătă. Câştigătorii din această seară vor putea vorbi la telefon cu un membru al familiei.

Update: A fost seara Faimoşilor, care au câştigat cu 10 – 4 şi vor vorbi la telefon cu un membru al familiei. La finalul jocului, Cosmin Cernat a anunţat că urmează un nou meci internaţional România – Grecia la Exatlon!

Update: S-a intrat în pauza publicitară cu scorul de 9-4 pentru Faimoşi.

U: Pare să fie o zi bună pentru cei în roşu, care au dus scorul la 8-3.

Update: Scorul este 5-3 pentru cei în roşu în aceste momente. Larisa a reuşit să puncteze şi ea. Ambele fete au luat câte un punct.

Update: Faimoşii par să gestioneze mai bine acest traseu şi conduc cu 4-1.

Update: Primul punct din această seară este al Faimoşilor şi este adus de Bruce.

Update: Înaintea probei de azi, Ştefan a vorbit despre un vis pe care l-a avut şi în care se vedea clasamentul cu voturile de susţinere ale Războinicilor: „Ionuţ era cel mai sus, Alex şi Roxana erau la acelaşi nivel şi eu nu mă vedeam acolo”, a spus Ştefan.

„Mi-aş dori să plec ultimul de aici”, a spus şi „Jaguarul”.

Şi Larisa a avut un vis ciudat, despre care a povestit cu lacrimi în ochi. „Am visat că mama mea nu este bine. Îmi este greu că sunt aici, că nu ştiu nimic de ei. Mă tot gândesc la mama mea”, a spus Larisa Vasile, printre lacrimi.

„Eu, cumva am fugit de acasă, după ce s-a întâmplat cu tatăl meu. Am uitat că nu doar eu mi-am pierdut tatăl, ci că mama şi-a pierdut soţul. Mă tot gândesc că am lăsat-o singură”, a spus Faimosa, care a concluzionat că cel mai important premiu pentru ea este comunicarea.

Stire initiala

„Fiecare membru al echipei câștigătoare poate să vorbească la telefon cu un membru al familiei. Familia este extrem de importantă pentru ei”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii difuzate de sâmbătă până miercuri la Kanal D.

Reamintim că săptămâna trecută nu s-au făcut eliminări şi că telespectatorii au avut la dispoziţie 5 zile pentru a trimite voturi de susţinere pentru favoriţii lor.

Huff.ro vă ţine la curent cu se întâmplă în această seară la Exatlon.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Vladimir Drăghia când nu este la Exatlon! Secretul lui a ieșit la iveală

Exatlon 12 mai: Concursul se apropie de final

Concursul Exatlon intră în linie dreaptă şi nu mai este mult până la final.

Unul dintre concurenții rămași în concurs, Cătălin Cazacu, a dezvăluit cât de greu i-a fost în competiția din Republica Dominicană și cum a fost pe punctual de a renunța.

Acum se gândește să câștige concursul. Spune că moralul competitorilor este cel mai tare afectat.

„Cred că se vede uzura pe noi toți. Au trecut 123 de zile, am început să ne apropiem de a cincea lună, suntem și aproape de sfârșitul acestui show.

Îmi dau seama că zilele sunt și mai lungi, momentele pe care le vedeam mai grele, adică acelea când stăteam și nu făceam nimic au devenit înfiorător de grele. Toți cei care au rămas au trecut peste tot ce înseamnă limite, greutăți”, a spus Cazacu.

Concursul Exatlon este difuzat deja de mai bine de patru luni, iar de atunci, fanii reality show-ului și-au ales cei mai populari concurenti.

Echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători.

În momentul de față, în concurs se mai luptă pentru marele premiu numai 8 competitori, iar publicul este cu sufletul la gură să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.

Printre favoriţi se numără Ionuţ „jaguarul” şi Vladimir Drăghia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top