Connect with us
Exatlon 16 mai 2018: Ce se va întâmpla după eliminarea lui Valentin. Cosmin Cernat a făcut anunțul!

TV

Exatlon 16 mai 2018: Ce se va întâmpla după eliminarea lui Valentin. Cosmin Cernat a făcut anunțul!

Exatlon 16 mai 2018:  Eliminarea lui Valentin Chiș (Bruce) i-a lăsat pe Faimoși în trei oameni. Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat ce urmează să se întâmple la Exatlon în ultima săptămână a concursului.

„În această seară veți rămâne 7. Săptămâna următoare vor fi 3 eliminări și veți rămâne 4. Cei 4 se califică în semifinale. În semifinale vor fi meciuri între voi. Veți juca între voi, și din 4 veți rămâne doi care veți merge în marea finală, programată miercuri, 23 mai”, a spus Cosmin Cernat.

Surpriza din această săptămână pentru fanii show-ului “Exatlon” – vineri, 18 mai, de la 22:30, România va întâlni Columbia, în ultimul meci internațional al producției care a cucerit milioane de români.

Reamintim că Faimoșii au pierdut jocul din 16 mai care le asigura casa și imunitatea într-un mod dramatic. Cei în roșu au condus cu 8-3, apoi Războinicii au revenit spectaculos și au dus jocul la ștafetă mixtă.

Acolo, Roxana și Ionuț au avut câștig de cauză contra Larisei și a lui Cătălin.

La proba individuală pentru protecție, Larisa a câștigat, astfel că cei trei băieți au intrat în focurile eliminării. Valentin a fost cel cu cele mai puține voturi de susținere.

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a spus Valentin.

Exatlon 18 mai 2018: Fanii s-au supărat pe Drăghia după eliminarea lui Bruce

Fanii Exatlon au reacționat după eliminarea lui Valentin Chiș. Unii dintre ei au fost deranjați de atitudinea lui Vladimir față de Larisa, de după jocul de protecție.

L-ați auzit pe Draghia ce a zis ? Că este ironic că Larisa ( cea mai slabă jucătoare după părerea lui ) a câștigat protectia la arenă. Câtă perversitate in testimonial

„Hai sa plece Draghia … il mai asteapta in tara vreo 2-3 emisiuni .. lui oricum nu-i place sa stea pe acasa”

La cine se referea Vladimir când a spus că îi este teamă, pentru că cel mai slab jucător din jocul exatlon a devenit cel mai bun jucător la arena? Oare îi e ciuda ca a castigat Larisa protecția?

 „Bravo Larisa !!! Ma bucur ca a câștigat imunitatea ! A arătat băieților că la jocul individual e mai buna decât ei ! Vladimir cred că va pleca acasa!”

Citește și: Primele reacții ale concurenților Exatlon, după ce au aflat că se termină concursul

Citește și: Cea mai tare victorie a Războinicilor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top