Connect with us
Exatlon 18 mai 2018. Concurenții luptă împotriva echipei Columbiei

TV

Exatlon 18 mai 2018. România a învins Columbia cu 10-8

Exatlon 18 mai 2018. Faimoșii și Războinicii se reunesc vineri pentru un meci special împotriva Columbiei. Este pentru prima dată când concurenții întâlnesc concurenții Columbiei, iar meciul se anunță a fi unul special.

Update: Românii i-au învins pe columbieni cu 10-8 în ultimul meci internaţional disputat de ei la Exatlon.

Mai sunt doar cinci zile până când aflăm marele câștigător al Exatlon România. În concurs au mai rămas doar șapte concurenți. Vladimir Drăghia, Larisa Vasile, Cătălin Cazacu, Ionuț Sugacevschi, Alex Nedelcu, Roxana Moise și Ștefan Floroaica se luptă pentru marele premiu de 10000 de euro.

Miercuri, după un meci care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, Războinicii s-au impus cu scorul de 10 -9 în fașa Faimoșilor. A fost un meci dramatic, în care Faimoșii au avut de mai multe ori ocazia să închidă jocul, însă Războinicii au reușit să revină spectaculos.

Confruntarea dintre România și Columbia va fi difuzată vineri seară, la Kanal D, începând cu ora 22.30.

Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Săptămâna aceasta, Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în ultimele zile.

„Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși! Vă mulțumesc!”, a spus Cosmin Cernat.

Te-ar putea interesa și: Primele cuvinte ale lui Valentin Chiș, după ce a plecat la Exatlon

Valentin Chiș a fost concurentul din echipa Faimoșilor care aseară a fost eliminat din competiție, cu doar câteva zile înainte de marea finală.

După un meci care i-a ținut pe fanii emisiunii cu sufletul la gură, Războinicii au reușit să câștige casa, dar și o plimbare cu catamaranul și o masă copioasă.

Dintre cei patru Faimoși, Valentin a avut cele mai puține voturi, așa că a fost eliminat.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Faimoșii de la Exatlon! Ce au găsit în hotelul de lux unde au fost cazați

După ce a auzit că va pleca din concurs, cel numit Bruce de către colegii săi a făcut primele declarații:

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top