Connect with us

TV

Exatlon 20 mai 2018 – A fost eliminat! Cătălin Cazacu pleacă acasă

Exatlon 20 mai 2018 Eliminare.  Mai sunt doar 3 zile până la marea finală Exatlon din 23 mai de la Kanal D, ce va fi tranmisă în direct. Catalin Cazacu, Vladimir Drăghia sunt singurii faimoși care au mai rămas în drumul spre marea finală.

EXATLON! ELIMINAREA.

Concurentul Exatlon care a fost eliminat în 20 mai 2018 este: Catalin Cazacu.

EXATLON. „FAIMOSUL” Cazacu a dezvăluit de ce are SUCCES la FEMEI. „Ne IUBESC pentru APROPIEREA noastră de MOARTE…”
Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit de ce are succes la femei, acestea fiind fascinate de pilotii de curse. Admirat si de concurentele din Republica Dominicana, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei. Campionul la motociclism a explicat motivul pentru care acestea sunt fascinate de sportivi care isi risca viata.

Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: „Am o teorie”

„Am o teorie despre: de ce „iubesc” femeile piloţii de curse. Nu pentru ca respectă ceea ce facem noi. Nu pentru ca ne învârtim în cercuri încontinuu, încercând să ne întrecem unii pe alţii – în principal asta li se pare patetic, probabil au şi dreptate!”, a scris Cazacu, potrivit wowbiz.ro. FINAL DE EXATLON. Diana Belbiță, mesajul la care nu se aștepta nimeni. Este de-a dreptul emoționant! „Visul meu trăiește prin tine acum!”

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: „Cu cat esti mai aproape de moarte, cu atat simti mai tare ca traiesti”

“Ne „iubesc” pentru apropierea noastră de moarte. Ştii, cu cât eşti mai aproape de moarte, cu atât simţi mai tare că trăieşti… şi cu cât eşti mai viu, ele pot simţi asta, pot vedea asta”, a mai spus Catalin Cazacu.
UPDATE – Exatlon a început. Află cine va fi eliminat în seara de duminică 20 mai 2018.

Exatlon: În fiecare zi vo fi eliminări

Larisa Vasile a fost eliminată în ediția din 19 mai 2018. Huff.ro vă ține și azi la curent cu tot ce se întamplă la reality show-ul care a cucerit România.

VIDEO: Exatlon revine în 20 mai 2018 la ora 19:45

Kanal D a publicat pe contul de Youtube un video de promovare  a emisiunii Exatlon din 20 mai.

Exatlon este cel mai urmărit reality show din România. Concursul a fost lansat acum 3 luni și jumate și urmează să aflăm cine este marele câștigator Exatlon România 2018 pe 23 mai în direct la Kanal D.

Declarația Larisei după eliminare

„Ma bucur ca a ramas Vlad si nu stiu daca ar trebui sa zic dar ei tot vorbeau intre ei ca eu o sa raman pana in final, doar pentru ca sunt fata. Ma bucur ca s-a intamplat asa si nu au avut dreptate.

Ma bucur ca a ramas Vlad, merita sa ramana pana in finala. Eu, acum ca am ajuns aici, dupa ce am discutat, chiar cred ca asta a fost scopul, ca eu sa trec peste decesul tatalui meu si sa fac un prim pas pentru a ma schimba.”, a spus Larisa.

Despre emisiune

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele.

EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: „Cu cat esti mai viu, ele pot simti asta, pot vedea asta”

La un moment dat, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei, acestea fiind fascinate de pilotii de curse.

Admirat si de concurentele din Republica Dominicana, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei. Campionul la motociclism a explicat motivul pentru care acestea sunt fascinate de sportivi care isi risca viata.

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: „Am o teorie”
„Am o teorie despre: de ce „iubesc” femeile piloţii de curse. Nu pentru ca respectă ceea ce facem noi. Nu pentru ca ne învârtim în cercuri încontinuu, încercând să ne întrecem unii pe alţii – în principal asta li se pare patetic, probabil au şi dreptate!”, a scris Cazacu.

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei: „Cu cat esti mai aproape de moarte, cu atat simti mai tare ca traiesti”
Un barbat admirat, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit de ce are succes la femei. “Ne „iubesc” pentru apropierea noastră de moarte. Ştii, cu cât eşti mai aproape de moarte, cu atât simţi mai tare că trăieşti… şi cu cât eşti mai viu, ele pot simţi asta, pot vedea asta”, a mai spus Catalin Cazacu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top