Connect with us
Exatlon 21 mai 2018: Cosmin Cernat a anunțat regulile pentru semifinala de marți

TV

Exatlon 21 mai 2018: Cosmin Cernat a anunțat regulile pentru semifinala de marți

Exatlon 21 mai 2018: Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat ce urmează să se întâmple în semifinală și în Marea Finală a concursului, difuzată miercuri, 23 mai, de Kanal D.

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, în direct din Republica Dominicană, dezvăluind care sunt regulile din finală și semifinală.

„Urmează jocurile directe, individuale. În semifinală, se pleacă de la 8 puncte. Fiecare înfrângere înseamnă un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am rămas cu băieții. Fetele au plecat pentru că băieții au fost mai buni, din punctul meu de vedere.

Au rămas patru atleți excepționali. În semifinală au parte de un traseu nou, nu l-au mai întâlnit, intensitatea și presiunea sunt mai mari. Nu există favoriți, m-am ferit să spun înainte. Este o provocare să faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, într-un interviu live din Republica Dominicană.

La jocul de luni seara, Vladimir Drăghia, Alex și Ionuț au obținut calificarea în semifinală, iar Ștefan și Roxana au așteptat votul publicului. Cele mai multe voturi de susținere le-a avut Ștefan, iar Roxana a fost astfel eliminată.

Exatlon 21 mai 2018: Roxana a fost eliminată și ratează semifinala

Roxana va pleca acasă și ratează șansa de a ajunge în Marea Finală a Exatlon. Cu toate acestea, Războinica nu a părut foarte afectată de eliminarea de la Arena Exatlon, mărturisind, după ce a aflat de votul publicului, că se aștepta să plece.

„N-am avut emoţii, am fost sigură că voi pleca. Mă simteam prost dacă rămâneam, ei merită să se dueleze ca nişte bărbaţi în semifinale. Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat, cu performanța de aproape 2 luni de zile de când am rămas în patru.

Pentru mine, asta e o realizare, că am ajuns până aici, până în semifinale. .A reuşit să aduc câte puncte a trebuit ca să putem ajunge 4 Războinici contra unui Faimos. Mă bucur că la fiecare protecție pe care am jucat-o de când am rămas în patru nu s-a pierdut din cauza mea. 

Tot timpul îmi doream să câștig puncte ca să nu plece nimeni din vina mea. Cred că am reușit să aduc câte puncte a trebuit ca noi să ajungem la 10. Când o să ajung acasă, o să apreciez multe lucruri. Ies cu fruntea sus, împăcată și liniștită că am luptat până în ultimul moment”, a spus Roxana.

Citește și: Cătălin Cazacu vorbește despre eliminarea de la “Exatlon”

Citește și: Ce s-a întâmplat la ediția de luni seara a Exatlonului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top