Connect with us
Exatlon 23 aprilie: Războinicii au reușit o premieră!

TV

Exatlon 23 aprilie: Războinicii au reușit o premieră!

Exatlon 23 aprilie. Faimoșii au câștigat jocul pentru mâncare, după ce au trecut de Războinici cu 10-8. În schimb, cei în albastru au reușit o premieră.

Confruntarea dintre cele două echipe a fost marcată de un conflict verbal între Gianina și Ionuț. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a băgat într-o discuție între Giani Kiriță și Jaguar, iar cel din urmă a taxat atitudinea acesteia.

Geanina de la Exatlon, atac dur la Ionuț de la Războinici: „De ziua ta o să-ți fac cadou Gramatica Limbii Române”

După ce Faimoșii s-au bucurat de mîncarea câștigată, a venit și quiz-ul, cea mai amuzantă probă de la Exatlon.

Dacă până acum cei în roșu au obținut victoria la acest joc, Alex a adus în premieră victoria pentru Războinici la acest joc și a câștigat milkshake și cozonac.

El a ales-o pe Roxana. Apoi Ștefan și Ionuț au avut de ales o mână, având în vedere că erau doar trei premii. Ionuț a nimerit mâna cu piatră și a mers la masă.

Exatlon 23 aprilie: Fanii Războinicilor, supărați pe Geanina

Comportamentul Geaninei a fost taxat de fanii Războinicilor care au postat mesaje furioase la adresa acesteia, pe grupul oficial de Exatlon. Iată câteva dintre mesajele acestora.

Geanina aia a castigat 5 jocuri din 50 si deja a prins aripi, stai cuminte fata mea, la prima eliminare o sa zbori si o sa te uiti de acasa din fata tv’ului cum o sa castige Rusu finala.

Uite cine vorbeste, Gianina. Ar trebui sa ii fie rusine sa apara la Tv stiind ce trecut are. Si apropo ai o fata de mi-ar fi scarba sa mananc langa tine. Vrei sa te afirimi, sa te certi cu Ionut? Ti-ai sters postarea pe care ai pus-o pe grupul oficial la inceputul concursului in care l-ai umilit pe Giani si pe faimosi.

Gianina si Giani … a vedeti ce radem noi din fata TV-ului cand va prindem la nominalizari.

În această seară va avea loc Arena Exatlon și vom afla care echipă va mai pierde un concurent.

1 Comment

1 Comment

  1. danut

    2018-04-24T22:08:45+03:00 at 22:08

    Ce,bine ca a castigat razboinicii asa ca favorita mea echipa e desigur razbonicii , clar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top