Connect with us
Exatlon 6 mai: Traseu spectaculos cu premiu important pentru echipa câștigătoare

TV

Exatlon 6 mai: Update: Războinicii ies la cumpărături!

Exatlon 6 mai. Traseu cu miză importantă la jocul de azi! Faimoșii și Războinicii se vor duela duminică pentru un premiu care constă în ieșirea din tabără.

Update: Echipa Războinicilor a câştigat jocul cu 10-8 şi va merge la cumpărături în Santo Domingo. Roxana a adus punctul decisiv.

În meciul de azi a avut loc şi un eveniment inedit. Un joc dintre Vladimir şi Ştefan s-a repetat, după ce ambii au puncat decisiv simultan!

Stire initiala

Echipa care va câștiga va merge la Santo Domingo și va face cumpărături, după cum a anunțat prezentatorul Cosmin Cernat.

Traseul din această seară este cel care are cel mai spectaculos început, după cum susține realizatorul show-ului.

Rămâne de văzut care echipă va fi azi mai în formă și va adjudeca premiul. Huff.ro vă va ține la curent cu câștigătorul premiului de astăzi!

Reamintim că la jocul de sâmbătă, având ca premiu comunicarea, Faimoșii s-au impus cu 10-9, după ce Vladimir Drăghia a fost în formă de zile mari și a reușit să puncteze în șase jocuri!

Citește și: Exatlon 5 mai: Vladmir Drăghia este distrus – Concurentul a câștigat proba de comunicare.

De asemenea, tot ieri, prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat noile reguli ale Exatlonului, după ce doar 8 concurenți au rămas în competiție.

Citește și: S-au schimbat regulile! Cosmin Cernat a făcut anunțul

Exatlon 6 mai: Ionuț și Vladimir, preferații fanilor la câștigarea premiului de 100.000 de euro

Odată cu anunțarea votului prelungit la Exatlon, fanii emisiunii au început să vorbească despre favoriții lor. Dacă e să ne luăm după mesajele postate pe pagina oficială a Exatlon România, s-au format 2 mari tabere: una a lui Ionuț, alta a lui Vladimir.

Citește și: Votează-ți concurenții prin SMS. Iată codurile pentru Faimoși si Războinici

Iată câteva dintre mesajele fanilor:

Votam performanta sportiva,votam caracterul, votam VLADIMIR DRAGHIA!

Hai Vladimir! Acasă Ionuț! E rândul nostru sa dam afara pe cel mai bun de la Războinici!

Votați 14 Vladimir, pe tot parcursul acestui concurs a dat tot ce a putut sa ne ofere noua un show excelent.

Votam Vladimir 💓 cel mai bun. Cel mai sincer din Exatlon. Unicul cu 6 victorii intr-un singur meci. 

Ionuț merita votul telespectatorilor , el este dovada clara ca si oamenii simpli care nu sunt vedete si plini de bani si fite, prin munca si mult efort demonstrează că sunt buni …acesta este Ionuț….Poate nu vorbește el corect ( nu este un bun actor ca si Draghia care da bine la public ) Ionuț este acel om simplu care a reușit să demonstreze că poate!

Votaţi 22 si cu siguranţă Ionuţ nu o sa ne dezamageasca vreodata. Hai Ionuţ ca poţi, sunt alături de tine cât si de Războinici. Te susţinem!

Votati ionut, cel mai bun sportiv de acolo. Primul in clasament, deci ar trebui sa aiba cele mai multe voturi!

Ionut este singurul concurent care a ramas constant de la inceputul concursului, ba chiar si-a imbunatatit traseul si finalul….si este si cel mai sincer dintre toti…sa fim seriosi merita sa castige!

2 Comments

2 Comments

  1. Radu Humor

    2018-05-08T19:59:47+03:00 at 19:59

    Performanţele sportive ale lui Drăghia sunt cam la acelaşi nivel cu ale lui Ionuţ, dar eu n u pot ierta/uita modul josnic şi mizerabil în care Vladimir l-a susţinut şi încurajat pe mahalagiul de Giani în eforturile lui mizerabile de a-şi jigni adversarii, mai ales după ce şi-a dat seama că unii–s mai buni decât ei !

  2. Livint Zana

    2018-05-07T08:33:00+03:00 at 8:33

    Ionut este concurentul care trebuie sa cistige competitia,consider ca a muncit cel mai mult,a adus cele mai multe puncte,
    s-a luptat cu faimosii avind inferioritate numerica si a cistigat,este un luptator cinstit si demn.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top