Connect with us
Exatlon 9 mai: Faimoşi vs. Războinici. Cine a câştigat jocul pentru casă

TV

Exatlon 9 mai: Faimoşi vs. Războinici. Războinicii câștigă casa cu scorul de 10 – 1

Exatlon 9 mai: Întrecerea continuă miercuri la Exatlon, Faimoşii şi Războinicii luptând din nou pentru casă.

UPDATE 21.45. Războinicii au câștigat din nou casa, cu scorul de 10 – 1. Faimoșii se întorc pentru următoarele zile în coteț.

UPDATE 21.10: Războinicii conduc cu 4 -1, după un parcurs foarte bun. Singura concurentă care a reușit să înscrie un punct pentru echipa Faimoșilor este Larisa.

Ultima dată, câştigători au fost cei în albastru, dar cei în roşu sunt gata să îşi ia revanşa. Membrii Faimoșilor au un motiv personal pentru a câștiga casa, deoarece sub cotețul în care stau de câteva zile se află un șobolan mort.

Se anunţă un nou duel la limită, mai ales că în ultima vreme, majoritatea jocurilor s-au încheiat la diferenţă de maxim două puncte.

Totodată, această seară se termină şi marea votare. Fanii au avut ocazia până acum să trimită voturi de susţinere pentru concurentul favorit.

La finalul celor cinci zile de votare va avea loc din nou jocul de protecție, urmând ca din echipa care va câștiga să fie protejați doi concurenți: cel care va fi desemnat player of the week și cel care va câștiga jocul personal.

Ceilalți doi membri ai echipei vor fi astfel propuși pentru eliminare, iar cel care va părăsi competiția va fi acela care va primi cele mai puține voturi din partea publicului.

Huff.ro vă va ţine la curent cu ce se întâmplă la Exatlon azi şi cine va câştiga casa.

Citeşte şi: Ce nu știai despre Ionuț Sugacevshi! Secretele „Jaguarului” de la „Exatlon”, spuse chiar de mama lui

Exatlon 9 mai: Confruntare între Giani Kiriţă şi Mariana de la Războinici

Giani Kiriţă a revenit în România după Exatlon şi a fost prezent ieri seară în studioul emisiunii Wowbiz, unde a dat detalii din culisele concursului fenomen.

În discursul său, el nu i-a menajat pe unii dintre Războinici, printre care şi Mariana.

Fosta concurentă a celor în albastru e acum pregătită să îi dea replica

Astăzi, pe contul ei de Facebook, Mariana a făcut anunțul: se va confrunta față în față cu Giani Kirita la WOWBiz.

„În această seară ne vedem la WOWbiz, confruntare maximă între mine și Giani”, a scris Mariana.

Emisiunea începe imediat după EXATLON, de la ora 23:15, la Kanal D.

„A mers bine tactica mea. Le-am zis că o să iasă: Tanti Mariana, Lupu, Bruce Lee. Eu îi tocam, îi făceam psihic, ei poate puțeau, dar eu îi tocam.

Alex Nedelcu n-a făcut nimic în viața lui! El a fost primul care l-a luat pe Oltin. Până la urmă s-au rezolvat problemele când au ajuns să aleagă corect. El nu e bărbat adevărat. Un bărbat adevărat nu face așa.

Mariana a căzut în capcana mea. Se certă cu mine, un bărbat, că de la egal la egal. Mi-a părut rău, dar asta e, a picat în capcană. Anca era foarte corectă, chiar dacă lumea o vedea altfel.

De la Războinici au vrut toți să fie lideri, dar nu au reușit. Un lider trebuie să arate altfel”, a spus Giani Kiriță la WOWbiz, ieri.

Citeşte şi: Anca Surdu, clipe de cumpănă la Exatlon: „Nu puteam dormi noaptea. Medicii mi-au spus…”

Citeşte şi: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

1 Comment

1 Comment

  1. Radu Humor

    2018-05-09T19:52:30+03:00 at 19:52

    Giani este un frustrat, un mahalagiu de duzină, care transformase la un moment dat arena în maidan ! Din păcate, n-a învăţat nimic din această lecţie de viaţă şi continuă să se afunde în mocirla ce pare să-i placă la nebunie ! Când a văzut că Ionuţ îl depăşeşte categoric, a recurs la o mârşăvie specifică clanului său : l-a poreclit şacalul, îm loc de Jaguarul cum îl numeau toţi ! Sper că pedeapsa în procesul cu stupefiante îl va aduce cu picioarele pe pământ !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top