Connect with us

TV

EXATLON la Kanal D. Claudia Pavel, Andrei Stoica și Giani Kiriță, gata de start

Claudia Pavel (Cream), una dintre cele zece vedete care vor intra in competitia “Exatlon”,  care va putea fi urmarita incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, se pregateste intens pentru competitia care i-ar putea aduce marele premiu de 100.000 de Euro. Chiar pe ultima suta de metri inainte de a pleca in Republica Dominicana, locul unde vor avea loc filmarile acestui reality, cantareata va petrece Noaptea dintre Ani pe scena, sustinand cateva concerte in tara.

Acum de Sarbatori, am facut o mica pauza de la antrenamente, dar sunt si ma simt in forma de zile mari. Mergeam si de sase ori pe saptamana la sala de sport, dar am tras chiulul zilele acestea. Vom pleca curand in Republica Dominicana, dar de Revelion, ca orice artist, voi avea concerte”, spune Cream.

Competitia “Exatlon” nu o va lua pe nepregatite pe frumoasa cantareata, Mos Craciun i-a lasat sub brad articole sportive, indispensabile in concursul care va debuta la Kanal D pe 7 ianuarie.

“Mos Craciun m-a pregatit pentru <Exatlon>, mi-a adus mai multe perechi de adidasi si hainute. Stiu ca va fi o competitie dura, dar nu vreau sa ma focusez pe acest lucru, ci vreau sa plec din start cu ganduri optimiste si pozitive. Nu imi permit ganduri negative”, continua Claudia Pavel.

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

EXATLON. Pe locuri, fiti gata! Andrei Stoica, antrenament dur la sala de sport, sapte zile din sapte

Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, la categoria light heavywight,  si una dintre cele zece vedete inscrise  la „Exatlon”, se pregateste intens pentru competitia care ii va pune la incercare abilitatile fizice si psihice. Sportivul a povestit ca nu trece o zi fara sa mearga la sala de sport, acolo unde practica si cate trei ore de antrenament dur.

Ma antrenez in fiecare zi, sapte zile din sapte, trei orei pe zi! Merg atat la sala de sport, dar practic si ore de kickboxing”, spune acesta.

Desi este obisnuit cu cantonamentele lungi si perioadele in care este nevoit sa stea departe de familie, Andrei Stoica recunoaste ca “Exatlon” este o competitie aparte pentru el, care il va supune la grele incercari. Campionul spune ca spiritul sau de invingator si dorinta de a castiga marele premiu de 100.000 de Euro il vor ajuta sa treaca cu brio probele de foc.

 “Intr-adevar, <Exatlon> este altfel de competitie, dar ma voi adapta. Nu voi fi luat prin surprindere pentru ca sunt mereu plecat in cantonament, stiu cum este sa petreci timp departe de familie… Recunosc, imi va fi greu pentru ca nu voi putea lua legatura cu familia mea cand voi vrea. Spiritul meu de invingator ma va motiva pentru ca in orice fac, ies mereu castigator!”, a adaugat sportivul.

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Drumul spre succes. Giani Kirita, “gladiatorul” de la “Exatlon”, poveste emotionanta de viata! Ce a fost in stare sa faca pentru titlul de campion?

Giani Kirita, unul dintre gladiatorii care face parte din echipa vedetelor de la “Exatlon”, show care va avea premiera duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, a tintit inca de mic la titlul de campion. Vedeta a marturisit ca traseul catre titlul de invingator a fost presarat de-a lungul anilor cu greutati si ca lipsurile l-au îndârjit  si l-au facut sa faca fata “usilor inchise”. Motivatia de a ajunge un fotbalist de renume a ridicat orice bariera, sportivul parcurgand ore intregi cu trenul pentru a da probe la diferite cluburi de fotbal.

“Familia mea m-a influentat cel mai mult – sora mea, care era mai mare cu cinci ani, mama si bunica mea. Am fost doi copii la parinti. Mama a divortat de tata cand m-am nascut eu. Cand am venit la Bucuresti, pentru ca imi placea foarte mult fotbalul, trebuia sa merg la o echipa. Si, saraca mama muncea, iar sora mea nu stia ce trebuia sa faca in sensul asta pentru mine. Ii mai zicea lui unchiu-meu –  <Ia-l si tu si du-l la o echipa, de proba!>. Si mi-a intrat mie asta in cap – “de proba” si am zis sa merg singur. Mama era obosita, ca muncea toata ziua, nu avea cand sa mearga cu mine. Mi-am luat gentuta si am inceput sa merg eu singur: <Buna ziua! Joc fotbal si as vrea sa dau si eu o proba!>. Am ajuns si la Lehliu sa dau probe. Mergeam cu trenul!”, a spus acesta.

Fostul fotbalist al clubului Dinamo a povestit cui a dus lipsa in copilarie si ce anume l-a motivat pentru a face performanta in sportul care l-a consacrat. Copil fiind, Giani Kirita a povestit ca perioada copilariei i-a fost puternic marcata de lipsa tatalui, aceasta resimtandu-se si in prezent.

Pe tatal meu l-am cunoscut,  el nu a avut grija de noi. Nu l-a interesat. La un moment dat, dupa ce s-au desfiintat grupele de fotbal in Bucuresti – iar eu nu aveam relatii, si totul merge pe relatii, se stie – m-am dus sa joc fotbal cu echipa de la tara, unde am crescut, la Sabareni. Acolo sta mama, acolo am casa, am cainele, am tot. Lipsa tatalui mi-a accentuat dorinta de a reusi si de a-mi sustine familia. Lipsa tatalui m-a marcat si ma marcheaza. Eu nu am zis “tata” niciodata” si de aceea, dorind  sa umplu acest gol, am facut copii de tanar. As fi vrut si eu sa zic “tata”.  Voiam si eu sa merg cu tata la fotbal. Pe toti colegii mei, dupa meci, ii asteptau tatii. Pe mine nu ma astepta nimeni. Si m-a marcat lipsa asta. Si in ziua de astazi imi doresc sa zic “tata” si nu am cui”, a povestit sportivul.

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top