Connect with us

TV

Ferma: Remus Boroiu blamat de fanii emisiunii pentru trecutul său. Acestia îl acuză că este gay

Ferma Vedetelor de la Pro TV scoate la iveală tot mai multe controverse. Remus Boroiu, unul dintre cei mai populari concurenți de la emisiune, este blamat de fani pentru că apare pe diverse site-uri în ipostaze indecente.

În grupul de Facebook „Ferma” fanii emisiuni comentează imaginile de pe internet în care remus apare alături de alți bărbați, aparent pentru un show de tip videochat.

Remus Boroiu imagini necenzurate cu cel mai sexi „fermier” din România

Remus Boroiu imagini necenzurate cu cel mai sexi „fermier” din România

CANCAN a publicat acum o lună un video cu Remus Boroiu care își arăta toate părțile corpului în fața camerei de filmat. Iar pe un site specializat pentru adulți, acesta apare alături de alți barbați. Atingeri tandre, mângâieri și show ca la carte.

Ferma: Remus Boroiu blamat de fanii emisiunii pentru trecutul său. Acestia îl acuză că este gay

Unii dintre fani îl acuză pe Remus că ar fi gay, aceștia se arată destul de iritați de trecutul său.

Multe vedete din România, în special cele masculine sau persoane atrase de mersul la sală au făcut în trecut videochat. Aceasta fiind cea mai la îndemâna activitate pe care bărbații o pot face pentru a câștiga bani mai ușor.

Românii sunt apreciați de străini și mulți sunt prezenți pe site-urile specializate de videochat sau chiar angajați la studiouri. Chiar dacă bărbații se ating cu alți colegi sau se îmbracă provocator, nu trebuie neapărat ca aceștia să fie  gay.

Majoritatea celor care îi urmăresc, ca și în cazul lui Remus Boroiu, sunt bărbați homosexuali, iar show-ul este făcut pentru ei.

Pseudonimul sub care Remus Boroiu apărea pe site-urile de videochat este Aydan Barney.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. asdf

    2019-03-22T18:37:28+02:00 at 18:37

    Nici nu stiu de unde s’teti siguri ca asta din videochat e Remus…, daramite ce preferite sexuale ar avea si nici de ce ar conta acestea. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top