Fiica lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fanii au cerut eliminarea concurentului de la „Exatlon”

27.03.2018
Fiica lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fanii au cerut eliminarea concurentului de la „Exatlon”

Duă certurile pe care le-a avut cu echipa Războinicilor de la „Exatlon”, tot mai mulți fani ai emisiunii au început să semneze petiții pentru a cere eliminarea lui Giani Kiriță din competiție.
La auzul acestei vești, Roxana Kiriță, fiica lui Giani, nu a rămas deloc impresionată. Mai mult decât atât, aceasta le-a transmis celor care nu-l mai doresc pe Giani în emisiune și un mesaj pe pagina sa de socializare:

„Dragii mei, puteți face încă un milion de petiții. Tata tot acolo rămâne, stați calmi. Dacă pentru o secundă credeți că acele „grupulețe” ale voastre în care vă scrieți frustrările vor fi luate în seamă, înseamnă că ați luat-o razna. Dacă nu sunteți capabili să înțelegeți ce înseamnă o competiție, atunci nu mai fiți capabili nici să vă dați cu părerea despre asta”, a scris Roxana Kirita pe o rețea de socializare.

De altfel, și mama lui Giani i-a luat apărarea în cadrul emisiunii „WoWbiz” de luni seara, când a avut o discuție în contradictoriu cu mama lui Alex, supranumit „Bentiță” de către echipa Faimoșilor.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Scandal la Exatlon! Se cere ELIMINAREA lui Giani Kiriță! Reacții fără precedent

A ieșit cu scandal la Exatlon, după ce Faimoșii au pierdut casa în înfruntarea de sâmbătă contra Războinicilor.

Războinicii au profitat de noua regulă care le permite să își aleagă orice jucător din echipa adversă. Jucătorii slabi nu mai pot fi ținuți, astfel,  pe tușă pentru a conserva șansele unei echipe la victorie.

Victoria, cu scorul de 9-5, a fost adusă de Ionut care s-a duelat cu Oltin Hurezeanu.

Imediat după eșec, Faimoșii i-au acuzat pe Războinici că „nu sunt bărbați”, iar în ziua de duminică aceștia au continuat atacurile la adresa adversarilor.

S-a lăsat cu jigniri și intimidări din partea celor în roșu, Giani Kiriță fiind cel care dădea tonul.

Războinicii au pierdut jocurile de duminică și au acuzat atitudinea lipsită de fair-play a Faimoșilor.

Fanii emisiunii au taxat dur atitudinea celebrităților de la Exatlon, iar pe pagina de Facebook a emisiunii a început să circule o petiție prin care li se cere producătorilor să-l elimine pe Giani Kiriță din show.

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători.

La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, in ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri.

Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție.

De asemenea, tot pe contul de socializare, fanii au lăsat tot felul de comentarii negative pentru Kiriță și Faimoși.

Iată câteva dintre ele:

„E o ruşine pentru societate, se autoproclamează „The King” dar el nu ştie să calculeze decât 4-4-2, altceva nimic.

E cel mai sfidător om pe care l-am văzut vreodată la televizor, din cauza lui simpatia mea pentru #Faimoşi scade, îşi atrage oameni cu caracter sub aripa lui şi-i corupe. Se crede un etalon prin întrebarea „Îl ştii mă pe Giani Kiriță? Te închiriez pentru nunți şi botezuri”. Eşti jalnic şi limitat.

Sigur că războinicii au mare dreptate! Luați măsuri fraților! Nu se mai poate!Se ajunge la bătaie! Nu e posibil!In seara asta au întrecut măsura!Giani sancționat și pe avion acasă de unde a venit!

Da au dreptate. Ar trebui luate masuri. Asa ceva nu se face. Un nesimtit care trage dupa el toata echipa.

Giani, nu exista cuvinte de ajuns de urate sa-ti descrie scarbosenia sufletului. Mi se pare ireal, niciodata nu am mai intalnit cineva atat de hain care sa se bucure cand cineva se raneste.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam, dezvăluiri neașteptate la TEO SHOW despre Exatlon. Ce a mărturisit blondina
Roxana de la „Exatlon”, săruturi pătimașe în piscină cu Cătălin Botezatu!