Connect with us
Finaliștii Românii au talent, de vineri, 4 mai 2018 - Premieră în showul de la Pro TV

Românii au talent

Finaliștii Românii au talent, de vineri, 4 mai 2018 – Premieră la Pro TV. Alex Ștefănescu și Alla în finală

Semfinala Românii au talent. Finaliștii de Vineri, 4 mai 2018, a avut loc o altă semifinală Românii au talent. Show-ul de la Pro TV a trimis încă doi concurenți în finala Românii au talent.

Finaliștii Românii au talent – Semifinala de vineri, 4 mai 2018

Alla a fost aleasă de votul publicului și întră în finala Românii au talent! Concurenții care au întrat la decizia Juriului au fost:

  • Trupa Idiot
  • Alex Ștefănescu

Andra a mers cu Alex Ștefănescu, Andi Moisescu cu trupa Idiot, Mihaela Rădulescu a votat cu trupa Idiot și Florin Călinescu cu Alex Stefănescu. Florin Călinescu a ales să realizeze egalitate pentru ca, votul final să fie cel al publicului.

Votul publicului, pe locul doi s-a clasat Alex Ștefănescu.

Finaliștii Românii au talent, de vineri, 4 mai 2018 – Premieră în showul de la Pro TV. Publicul trimite 2 semfinaliști în finală!

Finaliștii Românii au talent, de vineri, 4 mai 2018 – Premieră în showul de la Pro TV. Publicul trimite 2 semfinaliști în finală!

Premieră în semifinala show-ului Românii au talent

Ediția din 4 mai 2018 aduce și o premieră pentru semifinala Românii au talent, Alla, concurenta trimisă prin Golden Buzz direct în semifinală, s-a antrenat pe aripa unui avion Tarom.

Video Românii au talent 4 mai

Galerie foto Semifinaliști și finaliști Românii au talent 4 mai 2018

Românii au talent – Comunicatul ProTV

VINERI, de la 20:30, in cea de-a doua gala live Romanii au talent, telespectatorii vor avea parte de un spectacol fascinant oferit de cei zece semifinalisti, dar se vor bucura si de un moment special, prezentat in permiera de unii dintre cei mai indragiti artisti romani, care alcatuiesc o parte a distributiei celui mai asteptat musical din Romania, MAMMA MIA!

Romanii vor descoperi vinerea aceasta o mica parte a povestii musical-ului si vor cunoaste personajele Donna, Sophie, Rosie, Tanya si Sky, interpretate magistral de Loredana, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin, Anca Turcasiu si Sebastian Seredinschi.

„Dincolo de momentul spectaculos, cu cantec, dans si actorie, ceea ce va fi pe scena Romanii au talent este despre puterea show-urilor de talente si despre cum muzica ne uneste ca artisti. Sa fac parte dintr-un proiect ca musicalul MAMMA MIA! are o valoare dubla pentru mine: cant in romana piesele ABBA care mi-au marcat copilaria si joc intr-un super spectacol care ne provoaca aptitudinile de actori, cantareti, dansatori. Am alaturi tineri pe care i-am jurizat la Vocea Romaniei, dar si artisti alaturi de care am debutat in anii `80! Va fi magie!”, declara Loredana.

Ecaterina Ladin adauga: „Pentru mine, ziua de vineri este o adevarata premiera pentru ca, dupa saptamani intregi de repetitii, este prima data cand iesim in fata publicului cu momente din spectacol. Ma bucur ca multi oameni din toata tara vor avea posibilitatea sa vada la ce muncim cu totii si sa isi doreasca sa vina la spectacol. Mai ales ca acesta se va juca si in alte orase, primul pe lista fiind Clujul, pe data de 1 iunie. Asa ca nu ratati Romanii au talent, pentru ca ne veti vedea cantand si dansand intr-un colaj format din patru momente ale musicalului MAMMA MIA!”.

Si Anca Turcasiu este incantata ca va urca pe scena talentului maine seara si spune: „Ma bucur pentru acest moment, gandit ca un adevarat trailer, o mini-prezentare a musicalului MAMMA MIA!. Impreuna vom canta, vom dansa si vom spune la Romanii au talent putin din aceasta frumoasa poveste de dragoste, in care va invitam sa ne urmariti pe 24, 25, 26, 27 mai, la Sala Palatului din Bucuresti”.

„Pentru Romanii au talent pregatim un moment care sa cuprinda esentialul si sa rezume cat de putin ideea si firul povestii din MAMMA MIA! si, in acelasi timp, sa captivam si sa provocam spectatorii sa vina la acest musical, sa il indrageasca, pentru ca va promitem un show pe cinste!”, declara bucuroasa si Ana Munteanu, castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei in echipa Smiley iar Sebastian Seredinschi, fost concurent Vocea Romaniei in echipa Smiley, completeaza: „Suntem incantati, fericiti si nerabdatori sa va aratam o mica parte din ce inseamna show-ul MAMMA MIA!. Am pregatit pentru voi cateva momente in care vom imbina actoria cu muzica si cu coregrafia. Sincer, pentru mine este o provocare sa dansez cot la cot cu baletul musical-ului. Sper sa va bucurati de momentul nostru si impreuna cu noi.”.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a intrecut productiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” si pana la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentatii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway si al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentatii. In orice zi au loc cel putin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, in jurul lumii si a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari.

Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolurile principale.

Trupa ABBA a anuntat, in urma cu cateva zile, ca in acest an se reuneste pentru a lansa doua piese noi, dupa 35 de ani si, in aceasta vara, in SUA va avea loc premiera filmului „MAMMA MIA 2”.

Vineri, telespectatorii vor avea toate motivele sa spuna ca Romanii au talent si se vor bucura de un show fantastic plin de stralucire si energie, in cea de-a doua gala live!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top