Connect with us
Florin Busuioc a spus de ce nu mai apare la Știrile Pro TV de dimineață

TV

Florin Busuioc a spus de ce nu mai apare la Știrile Pro TV de dimineață

Florin Busuioc a suferit acum 3 luni un infarct care l-a ținut departe de telespectatorii Pro TV și de teatru. Din fericire prezentatorul vremea de la Pro TV și-a revenit și a reușit să își reia ușor o parte din activități.

În timpul resuscitării medicii i-au rupt câteva coaste, recuprarea este una grea și dificilă, iar efortul trebuie să fie cât mai minim posibil.

Florin Busuioc a explicat de e nu mai prezintă vremea de dimineață la Pro TV

“Firească (n.r.: Răspunsul prezentatorului când a fost întrebat: «Cum e revenirea?») Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru”, a mărturisit Florin Busuioc pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

„Am fumat ca un dement”

“Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a mai spus Florin Busuioc în cadrul aceluiași interviu.

Teatrul – Florin Busuioc revine

Da, teatrul e în pauză până în aprilie. Dar când voi reveni la acelaşi ritm nu va mai fi la fel. Dacă voi avea spectacol seara în ţară, a doua zi îmi iau liber dimineaţă. Pentru că programul ăsta nenorocit m-a terminat pe mine. Mi s-a întâmplat, de exemplu, să am spectacol la Petroşani, să ajung înapoi la Bucureşti la 5 dimineaţă şi să intru direct la Ştiri. Păi, nu se poate aşa. Cât să duci treaba asta?! Cred că mai mult din cauza asta am făcut eu infarctul. Aşa e (n.r.: a spus despre spectacolele de la Central Park şi Fidelitate.). Deocamdată nu pot fizic. Psihic sunt OK, dar fizic nu pot. Când starea mea va fi în regulă, voi începe chiar şi repetiţii la un nou spectacol. Urmează să mă decid asupra lui. Am cumpărat 25 de piese din America şi nu m-am hotărât încă pe care dintre ele o voi face. Toate sunt foarte bune, cu autori foarte buni, de la Steve Martin la Neil Simon.”, a mai dezvăluit pentru OK! Magazine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top