Connect with us
Florin Busuioc, prima apariție TV și primele declarații după infarct: "Nu mi-e frică...

TV

Florin Busuioc, prima apariție TV și primele declarații după infarct: „Nu mi-e frică…

Florin Busuioc și-a revenit după infarctul pe care l-a suferit la Craiova, la începutul lunii noiembrie.

Îndrăgitul prezentator meteo le-a dat mari emoții fanilor săi, care s-au temut ca nu cumva să se întâmple o mare tragedie.

Din fericire, Busu și-a revenit după momentele cumplite prin care a trecut și acum a avut o primă apariție televizată.

Florin Busuioc a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre clipele de coșmar pe care le-a experimentat și despre ce are de gând să facă de acum încolo.

Primele declarații ale lui Florin Busuioc de după infarct

„Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă.

De dimineață am făcut știrile de dimineață, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău și înțeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine.

I-am cerut un calciu, mă simțeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital.

M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun și căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte. N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia.

Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu.

Acum eu nu mai știu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit. Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din București.

Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că știa cât pot să duc, știa că sunt luptător.

Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcționat, eram tot timpul în priză. Nu mi-e frică de moarte”, a spus Florin Busuioc, într-o emisiune tv.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Busu

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top