Connect with us
Gabriela Cristea anunță când începe noua ei emisiune de la Antena Stars și iese la atac: "Eu vin în spate cu un...

TV

Gabriela Cristea anunță când începe noua ei emisiune de la Antena Stars și iese la atac: „Eu vin în spate cu un…

Gabriela Cristea va reveni la TV, începând cu 28 mai, la Antena Stars, unde va prezenta noua emisiune „Te iubesc de nu te vezi”.

Ea este foarte entuziasmată de noul show de dating, dar a lansat și un atac: ea este sigură că noul său proiect va avea succes și că alții o vor copia cu siguranță, așa cum, susține ea, s-ar mai fi întâmplat în trecut.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea a dezvăluit în ce va consta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”

„Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților.

În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a dezvăluit Cristea.

Citește și: Cristea, ruinată din cauza divorțului de Marcel Toader!

1 Comment

1 Comment

  1. eva vanvossen

    2018-05-18T22:33:15+03:00 at 22:33

    Toate sunteti asa proaste?!apoi ajungeti primari de capitala,asa-i ca acesta este visul tau?!cum bunica mare ,,vii in spate cu ….”?adica vii calare pe telespectatori sau ce?fufa proasta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top