Connect with us
Gabriela Cristea, cu inima strânsă din cauza fetiței sale: „Nu știu cum aș putea...”

TV

Gabriela Cristea, cu inima strânsă din cauza fetiței sale: „Nu știu cum aș putea…”

Gabriela Cristea numără zilele până când o va boteza pe fetița ei, Bella Victoria Margot. Fosta prezentatoare TV a anunțat cum a ales numele fiicei sale, dar și cum l-a cunsocut pe Tavi Clonda.

Pe 14 aprilie, cei doi o botează pe micuță, iar petrecerea se anunță a fi una grandioasă. Vedeta a dezvăluit cum a rămas însărcinată și ce semnifică numele fetiței.

„Fiecare nume are o semnificaţie. Noi îi spunem Victoria. Eu mi-am dorit întotdeauna să am o fetiţă pe care să o cheme Victoria. Şi Tavi mi-a spus că a visat că aveam o fetiţă pe care o chema Victoria. Bella, el şi-ar fi dorit, s-a gândit că o să aibă o fată frumoasă. Noi când ne-am cunoscut, era la modă melodia cu „bella”.

Margo, de la bunica lui Tavi, pe care a chemat-o Margareta. Să fac o destăinuire. Am făcut multe tratamente şi am rămas însărcinată, pe cale naturală. El a avut o relaţie extraordinară şi am simţit-o ca şi cum aş fi cunoscut-o dintotdeauna. Am avut un fel de rugămine sunt formă de ceartă.

„Ok, poate că eu nu merit, dar nepotul tău nu merită să aibă un copil?”. La o lună de zile am aflat că sunt însărcinată. Am sărbătorit-o de Florii, că numele vine de la Margareta. (…) Se spune că femeia alege bărbatul. (…) În momentul în care am fost împreună în relaţia asta, am fost acolo.

Ne-am cunoscut la emisiune. Cumva eu am avut ultimul cuvânt când l-a angajat. Şi îmi aduc aminte că trebuia angajat un band şi am văzut mai mulţi lideri de band. Şi, în momentul în care m-am întâlnit cu el, mi-am dat seama că era foarte serios.

La interviu, eu mă aşezasem cu picioarele pe masă. Dintre toţi, el mi-a atras atenţia în mod deosebit”, a mărturisit Gabriela Cristea în platoul „Xtra Night Show”.

Cât despre relația cu Tavi, Gabriela este extrem de fericită pentru că este susținută de el.

„Eu nu mai am nevoie să fiu susţinută, pentru că sunt călită. El a fost mai afectat de-a lungul timpului. Încă mai are momente în care răbufneşte. Dar am învăţat să trecem peste. Am descoperit ce fel de om e, nu ce spun vecinii. El şi-a dorit un botez mai extins pentru că e mândru de fiică-sa.

Botezul fetiței Gabrielei Cristea va avea loc la țară

Eu mi-aş dorit un botez mai mic, ca să nu am atât de muncă. Responsabilităţile cad pe umerii mei. Mă ajută foarte mult. Nu, nu am spaime, pentru că am vorbit cu preotul. Stăm la ţară. Am hotărât să ne integrăm în comunitate, nu-l botezăm în Bucureşti. Nu am vrut să fie frig, să răcească. (…)

Sunt condiţii acum, că în toate bisericile pun căldură, e apă caldă în cristelniţă. Mi-aduc aminte că Liviu Vârciu şi-a pus botezul în martie. (…) Face deja aceste lucruri fără să mai fie ajutată (n.r. să râgâie). O creştem singuri, nu ştiu cum aş putea să las un străin să se ocupe”, a relatat Gabriela Cristea.

 

CITEȘTE ȘI:Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cine vor fi nașii fetiței lor! Este o surpriză totală
Gabriela Cristea, mesaj pentru toți cei care îi așteptau revenirea la TV: “Știu că abia așteptați să ne revedem
Gabriela Cristea, în lacrimi de Moș Nicolae: “Trebuie să mă resemnez cu ideea”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top