Connect with us
Giani Kiriță pleacă în Republica Dominicană la Exatlon: „Nu pot să fiu doar...”

TV

Giani Kiriță pleacă în Republica Dominicană la Exatlon: „Nu pot să fiu doar…”

Vestea că Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi pleacă în Republica Dominicană pentru a fi alături de concurenții de la Exatlon i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Fostul concurent din primul sezon al echipei Faimoșilor a dezvăluit ce va face acolo.

Mă duc un pic la căldură”, a declarat Giani Kiriță. „Aici vine iarna! I-am spus mamei mele prima. Doamna Nina trebuie să afle prima. M-a răscolit un pic atunci când a întrebat cât stau. Copiii au zis că e ok, să mă duc. E o provocare de a mă reîntoarce. Mă duc în calitate de antrenor, dar vor fi suprize. Nu o să pot să fiu doar antrenor”, a mai spus el.

Citește și: Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor lua parte la Exatlon 2! Ce rol vor avea

„Mă duc acolo și scot licența din buzunar”, a continuat Giani Kiriță care a primit licența A de antrenor în buzunar – antrenor secund în Liga I, antrenor principal în Liga II.

Giani Kiriță va pleca în Republica Dominicană, iar colegii lui de la „Vulturii de noapte vor avea pe altcineva alături e ei. Dar Kiriță a spus la Teo Show că jumătate din sufletul său va rămâne în țară, alături de Cazacu și de Victor.

Ce va face Giani în Republica Dominicană

„Jumătate din sufletul meu rămâne aici, cu Cazacu și Victor. Vor trebui să îl primească alături de ei pe cel care va veni în locul meu. Surprizele sunt mari, nu vreau să le dezvălui aici. Vor fi mari surprize atunci când vom ajunge. Trebuie să folosești Fiara, să îi dai drumul pe traseu.

Sunt pregătit să mă duc acolo, am experiență. Mă duc acolo să îi ajută pe oamenii ăia. Vreau să îi adun pe toți, să le dau direcția. Dar ei trebuie să ia decizii. Nu pot să zic: Pulhac, fă așa! Dacă nu înțelege…”,”, a accentuat Giani.

Alături de Giani pleacă și Ionuț, cel cunoscut drept Jaguarul, concurentul pe care Vladimir Drăghia l-a învins în finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top