Connect with us
Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor lua parte la Exatlon 2! Ce rol vor avea

TV

Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor lua parte la Exatlon 2! Ce rol vor avea

Surpriză pentru fanii Exatlon! Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor pleca în Republica Dominicană și vor lua parte la al doilea sezon al show-ului de aventură!

Kiriță și Jaguarul vor fi antrenorii celor două echipe. Dinamovistul se va ocupa de Faimoși, în timp ce finalistul din sezonul trecut se va ocupa de Războinici.

Cei doi au vorbit despre ce vor face în Dominicană, în cadrul emisiunii Fan Arena.

„Este o provocare uriașă pentru mine pentru că acum mă duc acolo în altă postură, aceea de antrenor. Aș vrea că Faimoșii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei.

Dar, cu siguranță, adversarii ar trebui să se teamă pentru că eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimosilor.

Îmi doresc să descopăr în echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipă, nu pentru ei înșiși. Iar mesajul meu pentru Ionuț este să se uite la noi și să învețe în continuare de la noi”, spune Giani Kiriță despre noul rol în care va reveni la „Exatlon”.

„ E un vis devenit realitate pentru mine să mă întorc în Republică Dominicană, la Exatlon. Vreau să dovedesc tuturor de ce sunt în stare! Cred că mă vor primi foarte bine, dar nu știu cât de bine voi fi văzut în realitate de Razboinici… Probabil că unii mă vor vorbi pe la spate.

Nu mă deranjează acest lucru pentru că sunt o persoană ambițioasă, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranță, Faimoșii vor avea de ce să se teamă. Sunt sigur că eu și Giani ne vom aprinde din nou. Giani, ține-te bine tura asta!!”, a declarat Ionuț, nerăbdător să ajungă pe nisipurile din Dominicană.

Citește și: Paula Chirilă, despre cum se comporta Vladimir Drăghia cu femeile din emisiunea la care a participat: „Pot să spun cum au stat lucrurile…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top