Connect with us
Giani Kiriță, surprins în miez de noapte alături de o fostă concurentă de la Exatlon: „Vă potriviți de minune”

TV

Giani Kiriță, surprins în miez de noapte alături de o fostă concurentă de la Exatlon: „Vă potriviți de minune”

Giani Kiriță a recunoscut la începutul intrării sale în competiția Exatlon că singura concurentă care i-a atras atenția a fost Alina Pană. Mai mult decât atât, acesta i-a cerut ajutorul lui Vladimir Drăghia pentru a o cuceri pe concurenta Războinică.

Cei doi au stat departe unul de celălalt cât timp au fost în competiție, însă aseară aceștia s-au întâlnit pentru prima dată de când au fost eliminați.

Iar întâlnirea a fost una extrem de plăcută, Giani fiind impresionat de apariția Alinei, machiată și încălțată cu pantofi cu toc. Aceștia au dat de înțeles că se plac reciproc și că s-au întâmplat mai multe lucruri între ei, care nu au fost surprinse de camere.

Citește și: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

Alina a dezvăluit la WoWbiz că Giani i-a făcut un cadou prețios cât timp au fost la Exatlon: o pastă de dinți. Fosta concurentă de la Războinici l-a pus pe fostul dinamovist să recunoască acest lucru. Giani a recunoscut că și-a ajutat adversara, pentru că nu se putea altfel.

„Da, așa este. Cât de romantic putea să fie. Eu plin de noroi până la genunchi, cu pasta de dinți în mână”, a declarat Giani râzând.

Alina și Giani

Alina și Giani


Citește și: Giani Kiriță, discuție incendiară cu Oltin Hurezeanu: “E zero!” Ce a spus Faimosul despre Alina și Mariana

Mai mult decât atât, Victor Slav a citit o declarație dată de mama Alinei în legătură cu Giani.

„Nu se uită fata mea la el, nu este genul ei”, moment în care Alina a spus:

„Nu e adevărat. Mama nu știe. Mama nu îl cunoaște pe Giani. El e un bărbat romantic și sensibil. Am văzut acest lucru când vorbea la arenă”, a dezvăluit fosta concurentă.

După emisiune, Giani și Alina nu au ratat momentul de a-și face împreună o fotografie. Acest moment nu a putut fi ratat de către fanii celor doi, care au comentat imediat:

„Sunteți foarte frumoși, vă potriviți de minune”, le-au transmis fanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top