Connect with us
Guneș 5 octombrie. Nunta lui Selin cu Ali declanșează un adevărat val de probleme. Guneș va afla despre trecutul întunecat al lui Haluk.

TV

Guneș – 5 octombrie. Guneș află cine i-a ruinat tinerețea

Guneș 5 octombrie. Guneș refuză să se întoarcă la soțul său, suferind încă din cauza trădării acestuia. Rana o îndeamnă pe aceasta să descopere singură adevărul despre Haluk, sperând că ea va descoperi ce a făcut acesta.

Selin și Ali își unesc destinele și trăiesc momente minunate, fără să își imagineze ce îi va așteaptă dincolo de fericitul eveniment. Cei doi se hotărăsc să îi spună lui Guneș despre nuntă. Haluk află înainte ca aceștia să îi facă mărturisirea și îi spune lui Guneș despre mariajul celor doi.

Vestea o bulversează și îi interzice lui Selin să se mai vadă cu Ali, refuzând să asculte explicația fiicelor sale. Văzând că nu își poate convinge mama, Selin ia o decizie radicală.

Haluk încearcă și el să îl convingă pe Ali să o lase în pace pe Selin și îl amenință cu violența. Ali considera ca a sosit momentul sa scoata asul din maneca si sa isi ameninte tatal cu divulgarea marelui secret.

După o discuție cu Haluk, Rana ia hotărârea să îi spună lui Guneș despre trecutul întunecat al bărbatului.

Guneș este un serial turcesc difuzat de luni până vineri de Kanal D, de la ora 20.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top