Connect with us

TV

Hannelore de la „Insula iubirii”, FĂRĂ haine în fața ispitei Andi: „Ai răbdare, nu m-ai pierdut”

Chiar dacă în urmă cu câteva luni s-a căsărtorit cu bărbatul cu care a mers în Thailanda pentru a-și testa iubirea, Hannelore a reușit să uimească pe toată lumea cu gesturile sale.

Concurenta de la „Insula iubirii” s-a apropiat foarte mult de ispita Andi, care anul trecut a reușit să o ispitească și pe Diana.

Profitând de faptul că nu este curent în resortul unde au fost cazați, Hannelore și Andi s-au bucurat de un moment special. Aceasta a renunțat la tricou, pentru a-l lăsa pe Andi să îi facă masaj, în timp ce la doar câțiva kilometri distanță Bogdan se gândea la ce făcea logodnica lui.

Citește și: Hannelore Ulrich s-a dat în spectacol la Insula Iubirii! Ce a făcut în fața ispitelor

Andi a profitat din plin de acest moment intim care, însă, a înfuriat-o pe Hanne la scurt timp. Aceasta s-a plâns producătorilor despre faptul că se simte presată de anumite lucruri.

„Mie nu îmi place așa, mă forțează la niște lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi își dorește mai mult, dar eu nu pot să îi ofer și nu din cauza lui Bogdan. Și nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranțe’, s-a plâns aceasta producătorilor.

Citește și: Surpriză de proporții la „Insula iubirii”! Nunta secretă, dezvăluită de Diana: „Știați că s-a însurat?”

Una dintre producătoare a anunțat-o pe concurentă că îl poate trimite pe Andi dacă ea își dorește acest lucru, însă Hanne a zis că nu vrea ca el să știe că din cauza ei ar putea să plece mai devreme din Thailanda.

Hannelore, mesaj secret pentru Andi

Tot în ediția de ieri, camerele au surprins un alt moment interesant între cei doi. Supărat de modul în care Hanne s-a comportat cu el, Andi a decis să nu o mai bage în seamă, iar aceasta a reacționat. Pentru a-i demonstra că nu îi este indiferent, Hanne i-a arătat pe brățara primită de la emisiune cuvintele: „Ai răbdare, nu m-ai pierdut”.

Iată momentul în care Andi o masează pe Hannelore și o sărută:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top