Connect with us

TV

Ion Oncescu, gestul CONTROVERSAT al finalei Exatlon! Ce a făcut de față cu toți foștii colegi de competiție

După ce a ieșit din cauza unor probleme medicale, Ion Oncescu a revenit în această seară să fie alături de cei doi concurenți rămași la Exatlon.

Cei doi finaliști Exatlon sunt Vladimir Drăghia, de la Faimoși și Ionuț Sugacevschi, de la Războinici. Ion Oncescu a reușit să fie personajul serii, din cauza unui gest controversat.

Citește și: Alex, Ștefan și Roxana, cuvinte emoționante despre finaliștii Exatlon: „Merită să fie în finală

„Ce mă bucur că te văd viu. Ce mă bucur să te văd, Cosmin. Ce pot să spun. Într-o noapte, atunci când mă plimbam pe plajă, m-am întâlnit cu Ionuț. Se uita spre orizontul pe care nu îl avea, plin de speranță. Mi s-a părut sincer. Cosmin, abia aștept să te îmbrățisez. Exatlon a fost o experiență”, a spus Ion Oncescu.

Citește și: Primele cuvinte ale finaliștilor Exatlon! Ce au dezvăluit Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi în această seară

Cosmin Cernat a rămas fără replica în momentul în care a văzut gestul făcut de Ion Oncescu. Pe sub tricoul „Faimos din greșală”, în care a scris greșit cuvântul greșeală, acesta avea un alt tricou albastru, pe care scria „Exatlon, fan Războinicii”.

„Vorbește tu, pe mine m-ai lăsat fara cuvinte„, a spus Cosmin Cernat.

Ion Oncescu

Vladimir Drăghia a anunțat oficial ce va face cu marele premiu dacă va câștiga Exatlon

”Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii.

Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer.”, a spus Vladimir Drăghia, în direct, la Exatlon.

1 Comment

1 Comment

  1. CETATEAN

    2018-05-24T11:31:55+03:00 at 11:31

    teatru de doi bani facut continuu de draghi cerseste bani la orice emisiune televizată EXATLON O PORCARIE DE CONCURS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top