Connect with us
Ionuț "Jaguarul" dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Exatlon! Ce i-a zis lui Vladimir Drăghia în timpul finalei

TV

Ionuț „Jaguarul” dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Exatlon! Ce i-a zis lui Vladimir Drăghia în timpul finalei

Ionuț „Jaguarul” a venit în platoul emisiunii WOWbiz și a vorbit despre ce nu s-a văzut la TV la Exatlon. Războinicul a dezvăluit ce i-a transmis lui Vladimir Drăghia înainte de a se anunța câștigătorul Exatlon și a anunțat că va pleca din România.

„Am câștigat oameni, oameni care mă iubesc. Mă bucur, nu regret că nu am câștigat. Mă bucur că acești bani se duc către o cauză nobilă. Mă bucur că suneti aici, în spatele camerelor, să vedeți cum este. Am simțit că el o să câștige. În pauză de publicitate am mers la el, i-am strâns mână și i-am zis că el o să câștige.

I-am zis că nu mă supăr. Nu voiam banii, trofeul. Eu am venit cu un scop, să ajung în vârful muntelui. Eu nu m-am gândit la bani, m-am gândit să ajung acolo.

Publicul a votat cauza. Eu mă simt fericit, mă simt campion, sunt fericit că a fost așa. Vorbeam cu Alex. Nu am de ce să fiu supărat. I-am invitat pe toți la o terasă și le-am zis că vreau eu să fac cinste, m-am simțit câștigător. Eu sunt câștigător că am ajuns până acolo.

Dacă aș fi câștigat, îmi cumpărăm un teren și îmi construiam o casă. De asta mergem în Belgia, să muncim pentru a face o casă”, a spus Ionuț, imediat după ce a fost anunțat câștigătorul Exatlon.

Vladimir Drăghia a dezvăluit ce se va întâmpla cu banii câștigați la Exatlon

Vladimir Drăghia a ținut să asigure pe toată lumea că banii vor ajunge acolo unde a promis.

„Vreau să le mulțumesc celor care au dat bani pentru că eu să câștig. Vreau să îi asigur că acești bani nu ajung nici la Kanal D, nici la telefonia mobilă, ajung la acei copilași care au nevoie de ei. Mi-am dat seamă încă de la început că nu ai cum să câștigi acest concurs dacă îți faci planuri.

În ziua jocului am simțit că o să pierd. În semifinală mă pregăteam pentru ieșire, chiar și în finală. Abia aștept să văd semifinală, toți cei care am ajuns acolo am meritat premiul asta.

Toți suntem, din punct de vedere sportiv, la fel. Șansa ne-a dus în finală, iar din punct de vedere sportiv noi eram egali, poate că a cântărit mai mult cauza mea”, a spus Vladimir Drăghia, imediat după Finala Exatlon.

Citește și: Ștefan spune adevărul despre relația cu Alina! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi Războinici

Citește și: Ionuț Sugacevschi îi dă replica lui Vladimir, după ce acesta a spus la Exatlon că îi plătește nunta: “Nu am…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top