Connect with us

TV

Kanal D a anunțat când data la care începe al doilea sezon Exatlon

Exatlon revine la Kanal D, cu al doilea sezon. Postul TV a dezvăluit că premiera show-ului desfășurat în Republica Dominicană va avea loc pe 29 august!

Fenomenul „Exatlon” se intoarce! A readus bucuria sportului in randul romanilor si a jocului in viata copiilor, a rasturnat ierhii in batalia televiziunilor si a transformat oameni obisnuiti in adevarati eroi!

Cel mai asteptat show al momentului  revine cu un nou sezon, la Kanal D, din 29 august, de la ora 19:30.

Intensitate la maximum a trairilor, competitie sportiva suta la suta reala, strategii, euforie, disperare, conflicte inerente si povestea individuala a celor 20 de concurenti extraordinari, care vor da totul pe nisipurile din Republica Dominicana, ii vor face pe telespectatori partasii unei experiente unice.

Reality-ul a adus un suflu nou pe piata media din Romania, cu tot ceea ce inseamna aceasta competitie fabuloasa, de la intrecerile pe traseele complexe pana la intamplari in afara jocurilor, precum si emotia meciurilor internationale.

Faimosii si Razboinicii au ajuns in Republica Dominicana si se pregatesc de o perioada epica a vietii lor! Teoretic, stiu ce ii asteapta, cu totii au vazut primul sezon al emisiunii, dar surprizele se vor tine lant atat pentru ei, cat si pentru milioanele de fani ai „Exatlon”.

Unele tin de detalii concrete ale show-ului, altele de evolutia in concurs a fiecarui concurent, de modul in care vor sti acestia sa faca fata izolarii, lipsei confortului si presiunii competitiei.

10 Faimosi si 10 Razboinici se arunca intr-o lupta reala, cu miza uriasa, premiul de 100.000 de Euro, dar si aprecierea a milioane de oameni! In acest sezon intra adevarati campioni, pasionati de sport, oameni pregatiti fizic si psihic, determinati sa ramana pana la final in concurs, pentru a demonstra ca nu au ajuns intamplator in competitie.

Cei zece Famoși de la Exatlon au fost dezvăluiți!

Echipa Faimosilor este formata din nume grele ale sportului romanesc si vedete pasionate de sport si viata sanatoasa.  Monica Rosu, dublu medaliata la Jocurile Olimpice de la Atena.

Citește și: Cum arata cei zece Faimosi

Cristina Nedelcu, multipla campioana mondiala la gimnastica aerobica, Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la Kempo.

Ana Georgescu, campioana internationala la gimnastica ritmica.

Silvia Stroescu- campioana olimpica la gimnastica.

Cristi Pulhac, fotbalist de top,  Mirel Dragan – multiplu campion mondial, european si national la Kempo.

Adrian Blidaru, jucator profesionist de baschet, Lili Sandu – cantareata, actrita si preocupata de sport, nutritie,  viata sanatoasa, si What’s UP – compozitor, cantaret si producator muzical, si el pasionat de sport.

Acestia sunt cei 10 Faimosi care vor lupta impotriva celor 10 Razboinici, adversari redutabili, pregatiti si ei pentru marea infruntare de la „Exatlon”.

Nu rata miercuri, 29 august, de la ora 19:30, marea premiera a noului sezon „Exatlon”, reality-ul revolutionar care te face sa simti adrenalina la cote maxime in aceasta toamna, numai la Kanal D!

Citeste si: Vladimir Drăghia și Ilinca Vandici vor prezenta o nouă emisiune la Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top