Connect with us
Laura Bretan văzută de străini marea câștigătoare Eurovision 2019

TV

Laura Bretan văzută de străini marea câștigătoare Eurovision 2019

Laura Bretan este marea favorită anul acesta pentru a câștiga Eurovision România 2019, dar văzută și marea câștigătoare a Eurovision 2019, Tel Aviv.

Unii din cei mai apreciați bloggeri de la Eurovision, wiwibloggs.com, au comentat în timp real prestațiile concurenților din semifinala 2 Eurovision România 2019, iar când Laura Bretan a cântat pe scena de la Arad, bloggeri au comentat:

„Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune (n.r. – Laura Bretan). Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă“, au fost reacţiile celor doi autori.    „Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii“, a fost un alt comentariu.

„Dacă o veţi trimite în Israel, Eurovision 2020 se va ţine în România“

Laura este mara favorită de anul acesta, însă și Bella Santiago este în topuri și poate avea o șansă clară pentru a reprezenta România la Tel Avi Eurovision Song Constent 2019.

Laura Bretan a fost câștigătoarea din 2016 a emisiunii Românii au talent. Artista a participat și la America Gots Talent unde a avut o performață bună.

Iată care sunt cei 12 finaliști Eurovision România 2019.

Finaliștii Eurovision România

  • Teodora Dinu
  • TROOPER
  • DYA & LUCIAN COLAREZA
  • CLAUDIU MIREA
  • BELLA SANTIAGO
  • Vaida aleasă de votul publicului
  • RIGHT NOW – OLIVIER KAYE
  • D A I N A – LETIȚIA MOISESCU & SENSIBIL BALKAN
  • DEAR FATHER – LAURA BRETAN
  • ON A SUNDAY – ESTER PEONY
  • RENEGADES – LINDA TEODOSIU
  • YOUR JOURNEY-ALDO BLAGA.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Gica

    2019-02-20T14:21:46+02:00 at 14:21

    Cei 2 s-au „INTORS”. Au spus ca intre timp au mai descoperit 2 melodii cu show complet si care i-au uns la inima. Asta nu explica caderea brusca cu foarte multe locuri din votul lor. E CLAR pentru orice fraier ca au coborat atat de jos melodia LB, incat SA PIARDA. Deci a fost o VENDETA. Romanii mai au o melodie antrenanta, „De ma iubesti, intoarce-te !” Dar ei ar fi bine sa nu ne mai deranjeze vreodata…

  2. anonim

    2019-02-12T10:56:06+02:00 at 10:56

    o fi! dar hai sa dau exemplu pe dora gaitanovici la selectia noastra de anul trecut! unde a fost ea si ce a facut! nimic! asa si cu laura bretan da are o voce puternica! etc dar sincer eu prefer pe bella santiago! fata asta a convins! si imi place de ea! nu e nici tiganca nici pitipoanca! dar asta-i genul de muzica pe care il abordeaza! noi avem pretentii acuma la normalitate! ce sa iti zic spun! normalitatea nici numai exista macar pe meleagurile noastre a fost candva! odata demult! acum se poarta tehnologia luxul etc! si daca nu iti arati un fund sau niste sani! care fara discutie! se vand cel mai bine in muzica! nici eurovisionul numai este ce a fost! e o nulitate de concurs! marea majoritate a fanilor sunt lgbt! poate si bdsm! putini sunt normali! pe lumea asta! cu scaunul la cap! foarte putini! nu multi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top