Connect with us
Liviu Dragnea: ” La sfârşitul acestui an, legea pensiilor va fi adoptată”

TV

Liviu Dragnea: ” La sfârşitul acestui an, legea pensiilor va fi adoptată”

Noi declarații în legătură cu proiectul legii pensilor. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că proiectul legii pensiilor va fi finalizat până în toamnă, când va începe sesiunea parlamentară, iar la finalul anului va fi adoptat.

„În această vară voi lucra cu colegii mei, cu doamna Olguţa Vasilescu, doamna prim-ministru şi cu alţi colegi şi în toamnă vreau să intrăm în forţă cu legea pensiilor.

O vom face, este o lege extrem de mult aşteptată, este o lege nu uşoară, dar este o altă măsură pe care trebuie să o luăm pentru a mai îndrepta o uriaşă nedreptate care există în România de ani buni, o uriaşă nedreptate care se face pensionarilor.

Când va fi finalizat proiectul

Nu va fi uşor de adoptat această lege, sunt sigur că vom avea şi aici piedici uriaşe, pentru că este un mare bine care se va face pentru o categorie mare de români, vorbim de milioane de români care vor beneficia de ea, dar îi asigur că o vom duce la capăt şi o vom scoate.

Vor începe discuţiile cu asociaţiile de pensionari, şi nu numai, până la sfârşitul verii, până la începerea sesiunii parlamentare, proiectul va fi finalizat şi vom intra în proceduri în forţă, în forţa constituţională şi legislativă, în aşa fel încât până la sfârşitul sesiunii de toamnă, adică până la sfârşitul acestui an, legea pensiilor să fie adoptată în Parlament”, a spus Dragnea la Antena 3.

Citește și: Liviu Dragnea, prima reacție după revocarea lui Kovesi: PSD nu renunță la ideea suspendării președintelui

El a adăugat că este vorba de „reaşezarea unui sistem uriaş, care a tot fost complicat şi încâlcit de-a lungul anilor” şi că sunt români care pe aceeaşi durată de muncă şi pe aceleaşi condiţii au pensii diferite.

Citește și: Liviu Dragnea: Suspendarea preşedintelui, o opţiune serioasă, luni trebuie să luăm o decizie

3 Comments

3 Comments

  1. Stroescu Emilian

    2018-07-12T15:35:23+03:00 at 15:35

    Si anul trecut ati spus ca se da legea pensiilor pana in octombrie 2017……

  2. dragnea

    2018-07-12T15:34:20+03:00 at 15:34

    LIVIULE … scuze ca iti spun asa … esti mai mic de ani si ca pregatiere pe undeva pe aproape, eu mai putin hot ca tine.
    Buna treaba cu pensiile. Vom vedea legea, dar am convingerea ca va echilibra valoric, spre realitate, ceea ce va primi fiecare. Nu stiu cat ai muncit in productie ca inginer, dar trebuie sa stii un adevar. Un inginer la inceput si multi ani dupa, in anii 80, avea salariu mai mic decat un muncitor iar raspunedere cat cuprinde, incepand de la sarcini de productie, protectia muncii, salarii subordonati, etc. Cum se vor cuantifica aceste lucruri. Acum am pensia mai mica decat un sef de echipa. Dar acest lucru poate nu este cel mai important. Eu cred ca ceea ce vrei cu pensiile este paravanul pentru modificarile din legislatie (sa scapi) si pentru obtinerea de capital electoral. Nu mai prosti lumea. Tu tot ceea ce faci are un singur scop. – sa pui mana pe putere – si apoi sa-ti aducem laude si omagii conducatorului iubit, sa fluturam steagul partidului si sa-ti strigam numele. TE AMAGESTI SINGUR. NU MAI SUNTEM ASA DE PROSTI si ai grija ca unii au platit cu vita pentru asta

  3. costin

    2018-07-12T15:14:35+03:00 at 15:14

    Gunoiul asta se foloseste de pensionari ca masa de manevra

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top