Connect with us
Mama lui Cătălin Cazacu: „Am aflat că va fi nominalizat de la prânz”

TV

Mama lui Cătălin Cazacu: „Am aflat că va fi nominalizat de la prânz”

Mama lui Cătălin Cazacu nu este prea surprinsă după ce fiul său a fost propus pentru eliminare la Exatlon.

Doamna Cazacu a făcut declarații la „WoWbiz” și a vorbit despre parcursul fiului său în concursul Exatlon.

„În primul rând, cu toate că sunt supărată, în același timp am avut o mare plăcere să văd o echipă sudată și care a dovedit că poate face față oricărei situații. Am și eu o tensiune puțin ridicată din timpul concursul. Cu toate că am dat destule interviuri la viața mea, când e vorba de fiul meu, am mari emoții.

Ne-a făcut foarte multe bucurii. A fost și mai vulcanic, dar este un om foarte bun. Nu știu dacă aveți vreo explicație, dar în timpul prânzului am aflat că va fi nominalizat. A apărut undeva. A fost o coincidență că la fix toți cei trei. Aș fi nedreaptă dacă nu aș spune că asta ar fi valoarea.

A făcut și fotbal de copil, dar nu a făcut atletism care aici ajută foarte mult. Categoric nu aș fi văzut pe altcineva. El îl aștept acasă, dar dorința lui este să rămână. Pentru Cătălin a însemnat extrem de mult acest concurs.

Are foarte multe medalii. Participarea la acest concurs i-a adus o notorietate foarte mare. A făcut tot posibilul ca să dovedească”, a spus doamna Cazacu în cadrul emisiunii „WoWbiz”.

Citește și: Exatlon 24 aprilie. Ionuț și Giani Kiriță s-au certat la cuțite: „Dacă ești fătălău…”

Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Geanina Stană, cei trei propuși spre eliminare

În afară de Cătălin Cazacu, propus de către Larisa pentru eliminare, alți doi Faimoși riscă eliminarea. Este vorba despre Valentin Chiș și Geanina Stană.

Valentin a fost propus pentru eliminare de către Giani Kiriță, în timp ce Geanina Stană de către echipa Faimoșilor.

După un meci de Arenă extrem de solicitant, echipa Războinicilor a câștigat cu 10-8. Pentru încă o săptămână, Ionuț, Alex, Roxana și Ștefan continuă concursul în aceeași formulă.

1 Comment

1 Comment

  1. Vlad crstina

    2018-04-25T19:19:16+03:00 at 19:19

    Asa sa va ajute Dumnezeu precum este sufletul vostru de jegosi care nu santeti in stare sa castigati un concurs pe propriile forte si ajutati toti moldoveni si inculti si incurajati astfel de javre cu doua picioare.Si apropo sa ii spuneti lui Alex dansatorul inchipuit sa treaca pe la un control de pshiatrie ca are serioase probleme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top