Connect with us
Mama Otiliei Bilionera: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre operația fiicei mele”

TV

Mama Otiliei Bilionera: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre operația fiicei mele”

Mama Otiliei Bilionera a povestit un moment dramatic prin care artista a trecut în urmă cu puțin timp, când aceasta a fost operată.

„Un chist ovarian s-a deplasat și fiica mea era la un pas de moarte. Norocul nostru a fost că medicii au reușit să o salveze și acum este bine, dar după operație aceasta a intrat într-o cruntă depresie”.

Otilia Bilionera a văzut moartea cu ochii de curând, când a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor şi a fost operată de urgenţă. Cântăreaţa a avut o hemoragie internă provoctă de un chist, iar din spusele doctorilor, dacă mai stătea maxim două ore, şi-ar fi pierdut viaţa.

Astăzi, Otilia Bilionera a publicat o fotografie cu ea, fericită că a scăpat şi că se poate bucura de viaţă. „Hello”, a scris cântăreaţa în dreptul fotografiei.

„Ce frumoasă eşti! / Arăţi grozav! / Eşti adorabilă! / Vocea ta e minunată! / Bună, Otilia! / Arăţi super!”, au remarcat rapid admiratorii ei, fără să ştie că în urmă cu câteva zile Otilia Bilionera a avut parte de o situaţie groaznică.

În urmă cu câteva zile a trecut printr-un adevărat chin

”Am avut o hemoragie internă provocată de un chist și a trebuit să fiu operată de urgență”, ne-a spus Otilia Bilionera. Mai mult decât atât, vedeta ne-a dezvăluit că a fost la un pas de moarte. ”Norocul meu a fost că eram în Turcia, iar medicii de acolo au acționat prompt și mi-au salvat viața. Chiar mi-am văzut moartea cu ochii. Din cauza hemoragiei interne doctorii mi-au scos doi litri de sânge din stomac. Norocul meu a fost că și-au dat seama imediat ce am datorită aparaturii de ultimă generație pe care o au la spital. Cred că dacă eram în România nu aveam nicio șansă. De altfel, medicii mi-au spus că dacă mai întârziam două ore, muream, nu aș mai fi avut nicio șansă. Acum sunt mai bine, mă recuperez încet, dar sigur”, ne-a mai spus Otilia.

S-a logodit cu un artist turc
De curând, înainte ca problemele de sănătate să o ducă pe masa de operație, Otilia Bilionera a trăit, la intensitate maximă, meoțiile unei cereri în căsătorie, ea și Sinan Ackil formând, probabil, cel mai iubit cuplu din Turcia.
De altfel, Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top