Connect with us

TV

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE. ANDREI VOICA este castigatorul din acest sezon! Vezi cum s-a desfasurat finala

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Andrei Voica este castigatorul acestui sezon de Masterchef. El a castigat marea finala in fata Claudiei si a lui Liviu

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. ClaudiaAndrei si Liviu au reusit sa supravietuiasca unui numar impresionant de probe, iar marti au intrat in batalia finala pentru titlul de MasterChef 2015. Cei trei concurenti au fost dispusi sa dea tot cea au mai bun pentru a ii impresiona pe Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Urmariti cu interes de fostii concurenti si sustinuti de public, finalistii au fost pusi in fata a trei probe de foc, in care au fost provocati sa realizeze preparate impresionante, demne de un show culinar de exceptie – un aperitiv, un fel principal si un desert.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Dupa prima proba, Chefii s-au declarat incantati de toate cele trei preparate realizate de concurenti si le-au punctat in functie de preferinte. Astfel, Claudia a primit 23 de puncte (8 – Chef Hadean, 8 – Chef Foa, 7 – Chef Patrizia), Andrei a adunat 27 de puncte (9 – Chef Patrizia, 9 – Chef Foa, 9 – Chef Hadean), iar Liviu a marcat prima nota 10 din Finala acestui sezon si a acumulat 26 de puncte (8 – Chef Foa, 10 – Chef Hadean, 8 – Chef Patrizia).

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Dupa o prima proba de foc, Claudia a parasit finala MasterChef. Cu un punctaj de 23 de puncte, concurenta a renuntat la sort si le-a multumit Chefilor pentru toata sustinerea lor. Inainte de a pleca din bucataria MasterChef, Claudia a primit de la Chefi o tunica inscriptionata cu numele sau si sigla MasterChef.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. In cea de-a doua proba, Liviu si Andrei au avut de pregatit un fel principal, menit sa ii distanteze in clasament. Dupa 60 de minute intense, Liviu s-a prezentat in fata Chefilor cu un preparat pe baza de peste, in timp ce Andrei a mizat pe rata.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Asa cum era de asteptat intr-o finala de asemenea anvergura, atat Andrei, cat si Liviu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au impresionat. Gustul si modul de prezentare al preparatelor au demosntrat ca cei doi concurenti au evoluat enorm, iar aprecierile din partea celor trei Chefi nu s-au lasat nici ele asteptate.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015.  Dupa ce au gustat felurile principale ale celor doi concurenti, Chefi au deliberat. Liviu a primit28 de puncte si a marcat cel de-al doilea 10 din aceasta finala (10 – Chef Hadean, 9 – Chef Foa, 9 – Chef Patrizia).  Andrei a acumulat 30 de puncte, fiind notat cu cate 10 puncte de catre fiecare dintre Chefi. Dupa aceasta proba, Liviu a acumulat 54 de puncte, iar Andrei57 de puncte.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015.Liviu si Andrei au avut parte in cea de-a treia proba de sustinerea familiilor. Cuvintele lor de incurajare i-au motivat pe cei doi concurenti. Rudele lor au fost invitate sa urmareasca proba decisiva de la balcon, fapt care a crescut si mai mult presiunea momentului.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015.Deserturile pregatite de Andrei si Liviu au reflectat personalitatea celor doi concurenti. In ciuda modului senzational in care au aratat preparatele finalistilor, Chefii au fost rezervati in declaratii si au preferat sa creasca suspansul. Pe masura ce marele moment se apropia, tensiunea crestea, iar emotiile i-au coplesit pe Andrei si Liviu, care pentru jurizarea finala au renuntat la tunica de Chef in favoarea unor costume elegante.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Incantati de talentul culinar al finalistilor, Chefii i-au invitat sa urce pe scena inainte de momentul culminant al competitiei. Pentru a creste suspansul, juratii au acordat separat notele.

MASTERCHEF, 14 DECEMBRIE, FINALA. CASTIGATOR MASTERCHEF 2015. Astfel, Liviu a primit 10 puncte de la Chef Foa pentru desertul sau, iar Andrei a fost premiat tot cu 10 puncte de catre acesta. Chef Patrizia i-a acordat lui Liviu 9 puncte, iar Andrei a primit pentru un desert „hallucinante” nota 10. Arbitrul final al acestei finale a fost Chef Hadean. Liviu a fost notat cu 9 puncte pentru desertul sau, iar Andrei a primit nota 10.

Sursa: Pro TV

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top