Connect with us

TV

MASTERCHEF, FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE. Cine va fi desemnat CASTIGATOR al marelui premiu

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Sezonul din Masterchef se incheie azi, cu marea finala! Ultimii concurenti, Claudia Sima, Andrei Voica si Liviu Balint se lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Doar 3 probe din acest sezon ii despart pe Claudia, Andrei si Liviu de cel mai ravnit trofeu culinar din Romania: MasterChef! Finalistii vor avea la inceputul editiei 10 minute pentru a alege din camara MasterChef toate ingredientele necesare, care vor compune cele trei preparate ale finalei din acest sezon: un antreu, un fel principal si un desert, fiecare preparat fiind atribuit unei probe, anunta PRO TV.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. La finalul primei runde, concurentul cu cel mai mic punctaj va fi eliminat, ceilalti doi duelandu-se mai departe pentru marele premiu de 50.000 de euro! Antreurile exceptionale, felurile principale spectaculoase si extrem de apetisante, dar si deserturile desavarsite vor face parte din meniul special al finalei MasterChef! Nu vor lipsi tensiunea si sustinatorii infocati ai celor mai buni 3 concurenti ai acestui sezon, unul dintre acestia reusind sa obtina la cea de a doua proba trei note de 10!

 

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Cu 6 probe castigate, Claudia a fost capitan la o singura proba. Dintre cele peste 60 de dish-uri propuse spre jurizare, cel mai apreciat a fost un mousse de brie cu dulceata de bacon, sos de ciocolata si sirop de menta. Andrei s-a remarcat pe parcursul competitiei, castigand 4 probe, insa o singura data fiind capitan de echipa. Cel mai spectaculos preparat al lui Andrei a fost vita cu piure de cartofi si sos verde. La fel ca si ceilalti doi finalisti, Liviu a gatit peste 60 de farfurii in cadrul competitiei. Cea mai apreciata farfurie de catre juriul MasterChef a fost un desert: lava cake cu fructe de padure.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Claudia Sima are 29 de ani si este manager de proiect in Bucuresti. Ea s-a decis sa participe la MasterChef pentru ca a avut o presimtire ca anul 2015 ii va aduce multe suprize si bucurii placute. Un an in care sa poata evolua mult, in care sa-si depaseasca limitele culinare. Dupa cum afirma, „gateste cu foarte mult drag si bucurie”, iar cea mai urmarita competitie culinara reprezinta pentru ea „cadrul perfect pentru a evolua, invata si mai ale pentru a-mi manifesta in toate formele posibile bucuria pe care o am in suflet de fiecare data cand gatesc”.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Andrei Voica Marian este un manager de restaurant din Madrid. Pasionat de fotbal si pescuit, Andrei s-a inscris la MasterChef dornic sa invete lucruri noi, sa-si imbogateasca vocabularul culinar. Pentru Andrei MasterChef a reprezentat si „o oportunitate de a ma intoarce acasa, o oportunitate de a-si indeplini un vis, acela de a deveni bucatar profesionist!”.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Liviu Balint, in varsta de 32 de ani, s-a inscris la MasterChef la indemnul prietenilor sai. Isi doreste ca in urma acestei experiente culinare sa-si creeze o cariera stabila. Pasionat de bucatarie italiana, ii place sa gateasca corect alimentele, fiind foarte atent la detalii. Foarte rabdator si calculat, Liviu a castigat pe parcursul acestui sezon MasterChef nu mai putin de 4 probe, fiind capitan de 2 ori.

MASTERCHEF FINALA, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Sa fie oare Claudia cea care-i va impresiona pe Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean cu preparatele propuse pentru finala? Va reusi oare Andrei sa se detaseze fara probleme in finala? Va pune oare Liviu mana pe marele trofeu MasterChef?

Finala Masterchef incepe luni, 14.12.2015 pe Pro Tv, la ora 20.30. Show-ul poate fi vazut VIDEO ONLINE pe Voyo.

foto: voyo.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top