Connect with us
Masterchef si Vocea Romaniei ies din grila Pro TV

TV

Masterchef si Vocea Romaniei ies din grila Pro TV

Vocea Romaniei si Masterchef sunt doua din cele mai populare emisiuni din Romania, se pare ca acestea ar iesi din grila Pro TV, conform ziarului Click.

Informatia nu este inca confirmata, insa Click sustine ca cele doua emisiuni ar fi pe lista de asteptare desi filmarile sunt in toi.

In aceasta toamna Pro TV aduce in Romania, Supravietuitorul, un format international care a cucerit milioane de oameni.

De asemenea din 29 august emisiunea Vorbeste lumea revine la Pro TV.

„Se pare că nu se vor difuza anul acesta “Vocea României Junior” şi nici sezonul nou din “MasterChef”. Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu acelaşi profil în acelaşi timp. Filmările sunt, însă, în toi.

În ceea ce privește “MasterChef”, lucrurile stau puţin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări şi nu se ştie încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor. “Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producţiei. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se ştie nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor”, ne-au povestit surse apropiate echipei de filmare.” scrie Click.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top