Connect with us

Românii au talent

Mesajul emoționant a lui Lorelai de la Românii Au Talent! Ți se rupe sufletul!

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, a făcut primele declarații după ce a fost trimisă direct în semifinală de Mihaela Rădulescu, căreia i-a transmis un mesaj emoționant.

Pe numele său adevărat Alberta Moșneguțu, fetița de 14 ani a spus ropote de aplauze din partea publicului și juriului de la Românii au talent, cu o interpretare remarcabilă și  cu faptul că a reușit să cânte la pian deși nu are mâini. Ea a interpretat piesa piesă „A million stars” a Luminiței Anghel.

Membrii juriului Românii au talent au fost pur și simplu fermecați de Lorelai, iar Mihaela Rădulescu i-a schimbnat soarta fetiței, apăsând pe butonul Golden Buzz, care a trimis-o direct în semifinala competiției. Copleșită de laudele care i-au fost adresate de vedeta TV, Lorelai i-a adresat acesteia un mesaj emoționant.

„Frumoasă domnișoară, sunt o ființă binecuvântată datorită familiei mele, profesorilor, colegilor de: clasă, teatru, cor, canto și fanilor de pretutindeni, de care sunt înconjurată cu multă căldură zilnic și formăm astfel cea mai grandioasă familie. Acum, dacă îmi este îngăduit, faceți și d-voastră parte din familia mea împreună cu întreg juriu, prezentatorii și producătorii de la „Românii au talent”.

Miracolul acestei lumii îl reprezintă oamenii a căror viață o putem influența, iar dumneavoastră aveți acest mare merit, prin gestul făcut umilei mele persoane de a mă trimite direct în semifinală, schimbându-mi viață. Mi-ați făcut o surpriză, dincolo de ceea ce mi-aș fi putut imagina vreodată. Din acea clipă, sunteți și veți rămâne veșnic în rugăciunile mele, atât cât Dumnezeu va binevoi să zăbovesc pe acest pământ!

Fiți binecuvântată alături de frumoasă d-voastră familie!”, a declarat Lorelai Moșneguțu.

Citește și: Gigi Becali a făcut un gest impresionat pentru Lorelai Moşneguţu, fetița fără mâini de la Românii au talent

Mihaela Rădulescu vrea să o ajute pe Lorelai, fetița fără mâini care cânta la pian

Mihaela Rădulescu a primit o mulțime de laude pe pagina sa de Facebook, pentru gestul de a o trimite pe fetiță direct în semifinalele Românii au talent. Vedeta a mărturisit că își dorește să o ajute mai mult pe fetiță și să îi facă rost de niște proteze, informează libertatea.ro.

„Nu mai am cuvinte să va mulțumesc… În numele acestei fețe extraordinare și a mamei Vio – eu n-am făcut decât puținul pe care-l avem acolo la dispoziție, dar voi faceți deja mult mai mult pentru că vorbiți atât de cald și uman despre …viață, despre uluitoarea slăbiciune de a plânge de drag și de admirație. Ea nu e un copil cu un handicap, nu am privit-o așa. Ci un copil talentat, care are nevoie de susținerea voastră în finală, pentru că ea are cel mai acut nevoie de acei bani.

Poate că în lumea asta mare, există undeva o șansa pentru proteze…, nu știu…, caut soluții… A fost alegerea mea în primul rând pentru că Lorelei vrea să fie artistă, vrea să cânte și să inspire oamenii de peste tot. Lorelei compune, scrie cărți, a încercat pe la diverse emisiuni…, dar poate că noi suntem adevărată ei șansa. Vom vedea… Cumva, de oameni ca voi depinde soarta ei…, voi veți vota. Să va dea Dumnezeu numai bine și să nu încetați să vă inspire și să vă ducă înainte, peste orice necazuri, astfel de eroi reali-Lorelei și Mamă Vio…”, a spus Mihaela Rădulescu.

Citește și: Cine este Lorelai Moșneguțu – Al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2017

Lorelai Moșneguțu este o tânără talentată, cu o poveste de viață impresionantă și cu un optimism ieșit din comun. Fetiță a fost abandonată de către părinți și adoptată la vârstă de numai două luni de o femeie cu suflet mare care a dorit să îi ofere familia și iubirea de care are nevoie orice ființă pe lumea această.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top