Connect with us

TV

Mihai Gâdea, amenințat cu MOARTEA: „Asta e…”

Mihai Gâdea a dezvăluit, marți, la Sinteza zilei, că în urma dezvăluirilor făcute în ediția de luni, a primit amenințări cu moartea.

„O să vedeți în scurtă vreme amenințările cu moartea pe care le-am primit după emisiunea de aseară în care am arătat cu procurorul care era acuzat de ucidere din culpă, dar care n-a fost niciodată judecat pentru că i s-a dat imunitate. Am primit amenințări cu moartea, asta e.

Când faci dezvăluiri doar nu te aștepți să vină băieții cu ochi albaștri și să te felicite. Nu. ‘Bă, dacă mai face așa ceva, îți luăm gâtul. Și ție și celorlalți!”, a spus Mihai Gâdea.

„Ce s-a întâmplat după această dezvăluire. Imediat după emisiune am primit amenințări, pentru că nu e în regulă să dezvălui uciderea unei persoane în urmă cu 17 ani de procurorul lui Iohannis”, a spus Mihai Gâdea.

În luna august, și prezentatorul Rareș Bogdan de la Realitatea TV a primit amenințări cu moartea.

Realizatorul TV Rareș Bogdan a dezvăluit că a luat decizia de a-și trimite familia la distanță de România și a spus că a primit mai multe amenințări după ce a relatat despre violenețele făcute de jandarmi la protestul din 10 august.

Rareș Bogdan a spus că nu va ceda în fața amenințărilor pentru că a fost în Piața Victoriei în seara zilei de 10 august și a văzut calitatea oamenilor care au protestat, iar acum vrea să afle vinovații pentru represiunea violentă a Jandarmeriei.

„Imaginile groazei mă fac să continui. Vreau să știu vinovații”, a declarat realizatorul TV în deschiderea emisiunii de marți seara, Jocuri de Putere.

Realizatorul TV a mărturisit că și-a trimis familia la 12.000 de km distanță de România, din cauza amenințărilor primite.

„Nu cedez. Ei încearcă să mute subiectul, să schimbe obiectul atenției către altceva. Nu cedăm în România. Să fie clar, o voi spune acum.

Rareș Bogdan și-a trimis familia la 12000 de kilometri distanță de România

Sâmbătă dimineața, după nenumărate amenințări primite am decis să-mi trimit familia la Cluj. La această oră ei sunt într-un avion mergând la 12.000 de km distanță de România și vor sta acolo atâta timp lucrurile vor fi la fel de tensionate și amenințările vor curge la fel asupra mea și asupra Realității.

Nu mă opresc. Cu toate amenințările venite dinspre Jandarmerie sau dinspre ciracii acesteia, dinspre grupări interlope controlate de jandarmi.

Nu voi ceda pentru că am fost acolo vineri, dacă nu aș fi fost poate mi-ar fi fost greu să înțeleg calitatea oamenilor din Piața Victoriei, dar am stat de vorbă cu sute de oameni în cele patru ore.

Este absolut groaznic ceea ce am văzut de atunci până astăzi, imaginile groazei mă fac să continui. Vreau să știu vinovații”, a declarat prezentatorul pentru realitatea.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top