Connect with us
Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor (Aspirina) s-au retras din producţia serialului ”Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV

TV

Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor (Aspirina) s-au retras din producţia serialului ”Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV

Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor s-au retras din producţia serialului ”Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV

Mimi Brănescu, scenaristul serialului de comedie ”Las Fierbinţi”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor, care a interpretat personajul Aspirina, s-au retras din acest proiect de televiziune. Personajul Aspirina să nu va mai aparea în serial, iar show-ul va fi scris de o echipă nouă de scenarişti.

”Munca mea la proiectul «Las Fierbinţi» s-a încheiat. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe!”, a scris Mimi Brănescu pe Facebook.

Surse din Pro TV au confirmat, pentru News.ro, că din serial s-a retras şi actriţa Mirela Oprişor, soţia lui Mimi Brănescu.

”Lucrează deja o echipă de scenarişti care se ocupă de sezonul 10, dar personajul Mirelei nu poate fi înlocuit. Iese din serial. «Las Fierbinţi» merge mai departe, ratingul a fost foarte bun”, au declarat, pentru News.ro, surse din Pro TV.

Noua echipă de scenarişti va fi compusă din Mihai Bobonete, Iulian Postelnicu, Adrian Văncică şi Dan Panaet.

Serialul ”Las Fierbinţi” a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, joi seară, şi a fost urmărit, la nivel naţional, de aproape 1,5 milioane de telespectatori, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:00 – 20:59. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, aventurile ”fierbinţenilor” au fost lider de audienţă, cu 9,7 puncte de rating şi 31,7% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 3,9 puncte de rating şi 12,7% share.

Mimi Brănescu a scris scenariul pentru serialul ”Las Fierbinţi” timp de nouă sezoane, iar Mirela Oprişor a interpretat rolul Aspirinei încă din primul sezon al serialului. Ultima ei apariţie în serial a avut loc în ultimul episod al sezonului nouă, difuzat de Pro TV în primăvară.

”Las Fierbinţi” este un serial de comedie românesc care a debutat la Pro TV în martie 2012. Cel de-al zecelea sezon a început pe 15 septembrie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.30, cu excepţia zilelor în care Pro TV transmite meciuri din Europa League, când serialul începe de la ora 20.00.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Branzoi Victor

    2016-09-17T14:11:08+03:00 at 14:11

    Era buna Aspirina !. Pacat !.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top