Connect with us
mireasa din istanbul

TV

Mireasa din Istanbul, un nou serial turcesc la Kanal D, din 8 noiembrie

Toamna se lasă cu surprize pentru fanii serialelor turceşti! Cum cele mai bune seriale turceşti sunt la Kanal D, staţia le-a pregătit telespectatorilor o capodopera a genului, „Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), în care joacă actori îndrăgiti de publicul român.

Cei de acasă îi vor putea revedea pe Ozkan Deniz, pe care l-au urmărit în producţia „Ziua în care mi s-a scris destinul”, un serial care a cucerit publicul din România.

Miercuri, 8 noiembrie, la Kanal D va avea premiera serialului „Mireasa din Istanbul”, producţie ce va putea fi urmarită de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă, alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are.

Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozkan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate şi nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieţi ai săi. Femeia doreşte să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă, o noră după chipul şi asemănarea ei.

Faruk o întâlneşte pe Sureyya şi, în timp, acesta se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de fată. Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Sureyya nu cunoaşte situaţia acestuia şi nici obiceiurile familiei lui, astfel că atunci când tânărul îi propune să meargă pentru a-i întâlni familia şi pentru a anunţa logodna, fata acceptă invitaţia imediat. Două lumi, una dinamică, modernă şi una tributară tradiţiilor sunt pe cale să se ciocnească.

Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat şoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră, după ce o va cunoaşte mai bine. Însă fata nu ştie că mama băiatului este o femeie foarte dificilă, greu de mulţumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viaţa celor doi îndrăgostiţi va fi supusă la grele încercări.

Odata cu debutul serialului „Mireasa din Istanbul”, serialul „Patria mea eşti tu!” va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, iar „Kosem” tot luni şi marţi, de la ora 22:00.

Nu rataţi începând din 8 noiembrie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”, difuzat la Kanal D!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top